Software pro skladovou evidenci, maloobchod, pohyb položek ?

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Ivo
Moderátor

Software pro skladovou evidenci, maloobchod, pohyb položek ?

Příspěvek od Ivo »

Pokud se někdo pohybujete i v této sféře, měli byste nějaké osvědčené tipy pro relativně jednoduchý intuitivní softwarový systém, který zvládne evidenci "skladu" (tj. kategorizované položky "zboží"), umožní dát jim názvy, kódy a propojeně registruje případné prodeje, sčítá ceny VO , MO atd ... (účetnictví netřeba)

Zjištuju že bez toho už to asi nezvládnu (http://www.lecive-nastroje.cz) a je toho tolik že nevím co je opravdu dobré a osvědčené ... Aby to fungovalo jednoduše, jasně a výstižně, bez x nadstaveb a komplikací ... Jen evidence a pohyb několika set položek ... Excel asi na to není ideální ...

Kdyby se pak z toho dal i vytisknout ceník (případně i s obrázky) bylo by to též fajn

Pytkin
Moderátor

Re: Software pro skladovou evidenci, maloobchod, pohyb polož

Příspěvek od Pytkin »

co je dobre neviem .. ale nedoporucam MONEY .. to sme kedysi skusali .. chvilu pouzivali a zistili sme , ze to je nepouzitelne ..

biscuit

Příspěvek od biscuit »

v praci pouzivame altus vario. ackoliv jsem to ze zacatku hodne nemel rad, tak posledni verze, kterou pouzivame, mi prijde uz docela vyladena a docela proti tomu nemam co rict. dokonce jsem s tim vlastne ted spokojenej.

hodne lidi taky pouziva pohodu a co jsem mluvil s lidma, co znaji vario i pohodu, tak je to asi plus minus podobne a i podobne divne s licencema atd. proste ty firmy se snazi mit nejakej progresivnejsi zpusob dostavani penez ze zakazniku.. mozna je to nutnost na nasem trhu.

feki
Vybavení

Příspěvek od feki »

V bývalé firmě kde jsem pracoval jsem zavedl Stormware Pohoda, nejlepší program se kterým jsem kdy dělal.
http://www.stormware.cz/pohoda/sklady.aspx

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Koukal jsem na to, zkoušel jsem i nějaké dema, altus vůbec nešel spustit, při pokusu o aktivaci demo stále nabíhá chybové hlášení "stahování požadovaného prostředku se nezdařilo" ... Zkoušel jsem Cezar systém, tam zase "není kompatibilní s 64bit Windows". Pohoda při instalaci demo pořád hlásila že chybí ten .dll nebo jiný, nebo knihovna (a přitom je to demo z jejich stránek), nakonec se to nějak spustilo, ale to vypadá jako komplexní účetnictví, daně atd. , já potřebuju jen malý sklad a evidenční maloobchod.. Ještě vyzkouším

feki
Vybavení

Příspěvek od feki »

Účetnictví je vždy k tomu, spravoval jsem na tom hlavně skladové hospodářství, když si někdo přišel koupit něco do skladu, rovnou tisk faktury a na konci roku si vyjedeš celou účetní knihu pro daňovej. Nevím jak demo, měl jsem podstatně dražší síťovou verzi stála 7tis, a roční update 1tis, ale to je zbytečné, jsou to většinou mezinárodní úpravy.
Jde jen o tože opravdu je tu dobrej sklad, filtrování dle vlastních zadání nekonečných vláken atd .

rastis

Příspěvek od rastis »

Pytkin píše:co je dobre neviem .. ale nedoporucam MONEY .. to sme kedysi skusali .. chvilu pouzivali a zistili sme , ze to je nepouzitelne ..
Money je fakt kostrbata blbost. robim rok v Pohoda, najprv sa mi to zdalo hrozne, ale jak som sa naucil, tak mi to priopada velmi fajn...

jackies

Příspěvek od jackies »

Používám už asi 8 let Trell, a super.
Bezproblémový ,jednoduché ovládání, zálohy, přenos ...
Vezmeš si moduly které potřebuješ.
Fachá na všech win, protože si nese vše sám.
Dokonce stačí vzít jeho složku a jednodušše pouze překopírovat (žádná instalace ...) do dalšího PC a jedeš tam, kde jsi skončil.

Odpovědět