TOP mobil okolo 3 tis. (nový) /// nezáleží na OS
Re: TOP mobil okolo 3 tis. (nový) /// nezáleží na OS
fiha to vyzera fakt dobre za tu cenu .. pripadne potom napis dojmy a skusenosti, iphone mi pomaly a isto zomiera a tiez nechcem za novy telefon dat viac ako 150E ..
dendy : z androidu budes hrozne nestastny .. nad tym ani neuvazuj ..
ja som som 2 dni svokre nastavoval ten S3 .. a na telefon by mi android uplne stacil.. na to co ja pouzivam telefon je mi vyhodit 500+ za iphone zbytonost ... ja z tele fonu ozaj len volam, sms-kujem a pouzivam ho ako GPS v aute .. nic ine ..
dendy : ja na iphone tiez nic nerobim .. ale z androidu som na nervy .. mne tych 500+ za to stoji , ze som v klude .. ale jasne .. otestuj a informuj
ja jenom tady nechapu ty reci o androidu. sice mi rootnuti dalo na mym telefonu extremne zabrat, nicmene po tomhle, pro me nezbytnym kroku, jsem s telefonem vic nez spokojenej. kitkat 4.4.2., oficialni lg distribuce, jen zbavena p*covin. slape jak svycarsky hodinky. popravde vubec netusim, co zasadniho by mel telefon umet vic, nez umi ten muj lowcost "srac"
delay: podle me dobre, zes sahnul aspon po telefonu s hd displejem. je to prima vec mit alespon takovyhle rozliseni.
delay: podle me dobre, zes sahnul aspon po telefonu s hd displejem. je to prima vec mit alespon takovyhle rozliseni.
Před smartphony se neschováš, avšak pro mě je dlouhá výdrž baterie první a poslední požadavek a v momentě kdy se výdrž zůží na dny, nemá pro mě komunikační mobilní zařízení cenu.
Jsem zastánce klasiky a pořád chodím po světě s deset let starou nokií, které jenom měním občas baterku. Nicméně chytré telefony jsou všude kam se podíváš, takže také s nima přicházím do styku. Určo si jednou nějaký pořídím, ale až nastane doba, že se nebudou muset krmit šťávou každý den.
Co jsem vysledoval jako nezaujatý pozorovatel u modelů do 150eur:
Chytré Nokie, dnes Majkrosofti, jsou rychlostí odezvy a stabilitou fakt nedostižné. To je ale asi tak všecko dobré co bych k nim mohl říci.
Motoroly na mě působily velice svižným dojmem rovněž.
LG velice uspokojivé a překvapivě levné.
Sony Ok, také bytelný dojem.
Jsem sice nezkoušel, ale samou chválu jsem slyšel na značku Krüger&Matz, hlavně kvůli výdrži.
Jeden z těchle bych asi vzal, všecko to byly modely roku 2014 okolo 100-150eur. Zatím jsem nepřišel na chuť čumět na filmy na 10 cm displeji, nebo dokonce hrát hry, takže drahší mobil by bylo vyhazovat prachy komínem. U těch smartfounů jsem se zastavil prakticky jenom u těch, kde jsem necítil prodlevu při základních operacích - jako třeba otevření adresáře stiskem ikonky na displeji. Mě je jasné že závisí na modelu a verzi OS/updatech, ale na tohle dobrou paměť fakt nemám.
Všecky ostatní levné chytré mobily působily neohrabaně. Pomalá odezva, baterie ubývá před očima. Samsung vypadal nadějně, ale zamrznul přímo v obchodě, to mě nevím proč tak odradilo, že na samsung jsem zanevřel. Nejhorší zkušenost s Huawei. To byla katastrofa.
Jsem zastánce klasiky a pořád chodím po světě s deset let starou nokií, které jenom měním občas baterku. Nicméně chytré telefony jsou všude kam se podíváš, takže také s nima přicházím do styku. Určo si jednou nějaký pořídím, ale až nastane doba, že se nebudou muset krmit šťávou každý den.
Co jsem vysledoval jako nezaujatý pozorovatel u modelů do 150eur:
Chytré Nokie, dnes Majkrosofti, jsou rychlostí odezvy a stabilitou fakt nedostižné. To je ale asi tak všecko dobré co bych k nim mohl říci.
Motoroly na mě působily velice svižným dojmem rovněž.
LG velice uspokojivé a překvapivě levné.
Sony Ok, také bytelný dojem.
Jsem sice nezkoušel, ale samou chválu jsem slyšel na značku Krüger&Matz, hlavně kvůli výdrži.
Jeden z těchle bych asi vzal, všecko to byly modely roku 2014 okolo 100-150eur. Zatím jsem nepřišel na chuť čumět na filmy na 10 cm displeji, nebo dokonce hrát hry, takže drahší mobil by bylo vyhazovat prachy komínem. U těch smartfounů jsem se zastavil prakticky jenom u těch, kde jsem necítil prodlevu při základních operacích - jako třeba otevření adresáře stiskem ikonky na displeji. Mě je jasné že závisí na modelu a verzi OS/updatech, ale na tohle dobrou paměť fakt nemám.
Všecky ostatní levné chytré mobily působily neohrabaně. Pomalá odezva, baterie ubývá před očima. Samsung vypadal nadějně, ale zamrznul přímo v obchodě, to mě nevím proč tak odradilo, že na samsung jsem zanevřel. Nejhorší zkušenost s Huawei. To byla katastrofa.
Inak toto ! presne ! Z casu na cas aj ja vytiahnem moju staru motorola vyklapacku RAZR V3 .. minule som ju asi tyzden pouzival a pohoda, nastal problem az ked som isiel niekde autom a zrazu zistil ze potrebujem GPS a nemam normalne rozmyslam ze kupim zvlast GPS-ko do auta a potom mi uz smartphone ozaj netreba ..Fractal píše:Jsem zastánce klasiky a pořád chodím po světě s deset let starou nokií, které jenom měním občas baterku.
tvoje hodobozove auto nema gps? btw. dendy to je kravina, ver mi. ona staci trocha rozumu a discipliny a baterka ti vydrzi klidne tri ctyri dny. u me to tak funguje - nainstalovano a spusteno jen co potrebuju; jas displeje rozumne; vibrace off; hlasitost minimalni (nic nesnasim vic nez mobil hluchych a debilnich spoluobcanu); data, wifi, bt, gps taky zapinam jen kdyz budu pouzivat a jde to...
pockaj ved ja neriesim baterku ... to mi je jedno to tu niekto iny pisal, myslim fractal ..
agent provokater neviem ci sa to tam da este dodatocne domontovat .. vidis mozno da najblizsie ked pojdem do servisu opytam sa to ma vobec nenapadlo )biscuit píše:voje hodobozove auto nema gps?
Sebekázeň je určitě nutná. Osobně uvažuju, že bych vydržel a neaktivoval internet v mobilu . Akorát jsem uplně zapomněl při výběru na velikost, 142 x 70 mm už je skoro cihla, kterou nesnáším
no ved to sa mi nezdalo, tusim si to aj niekde spominal, preto som ti doporucoval ten S3 mini
dendy : da sa to vacsinou domontovat .. ale brutalne drahe to je .. myslim tie originalne ..
Dendy: No zrovna GPS se dá najít ve starších mobilech, které net nemají, nebo ho mají prostě oldskuul-hodně-omezený.
delay: S velikostí souhlasím, prostě mobil by měl být v zásadě malým zařízením. Jinak internet je doma, v práci, všude možně, nač ještě i v mobilu? Fejsíčko?
delay: S velikostí souhlasím, prostě mobil by měl být v zásadě malým zařízením. Jinak internet je doma, v práci, všude možně, nač ještě i v mobilu? Fejsíčko?
vidis.. dolezita vec .. WAZE .. to je pre mna zasadny dovod na mobil s internetom, uplne som zabudol