TOP mobil okolo 3 tis. (nový) /// nezáleží na OS

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
dendy

Re: TOP mobil okolo 3 tis. (nový) /// nezáleží na OS

Příspěvek od dendy »

fiha to vyzera fakt dobre za tu cenu .. pripadne potom napis dojmy a skusenosti, iphone mi pomaly a isto zomiera a tiez nechcem za novy telefon dat viac ako 150E ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy : z androidu budes hrozne nestastny .. nad tym ani neuvazuj ..

dendy

Příspěvek od dendy »

ja som som 2 dni svokre nastavoval ten S3 .. a na telefon by mi android uplne stacil.. na to co ja pouzivam telefon je mi vyhodit 500+ za iphone zbytonost ... ja z tele fonu ozaj len volam, sms-kujem a pouzivam ho ako GPS v aute .. nic ine ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy : ja na iphone tiez nic nerobim .. ale z androidu som na nervy .. mne tych 500+ za to stoji , ze som v klude .. ale jasne .. otestuj a informuj :)

delay

Příspěvek od delay »

ox: No, za 4000 s dopravou :)
Mám drobnou výhodu, že když mě ten android bude stvat, tak to dam zene :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ja jenom tady nechapu ty reci o androidu. sice mi rootnuti dalo na mym telefonu extremne zabrat, nicmene po tomhle, pro me nezbytnym kroku, jsem s telefonem vic nez spokojenej. kitkat 4.4.2., oficialni lg distribuce, jen zbavena p*covin. slape jak svycarsky hodinky. popravde vubec netusim, co zasadniho by mel telefon umet vic, nez umi ten muj lowcost "srac" ;-)

delay: podle me dobre, zes sahnul aspon po telefonu s hd displejem. je to prima vec mit alespon takovyhle rozliseni.

Fractal

Příspěvek od Fractal »

Před smartphony se neschováš, avšak pro mě je dlouhá výdrž baterie první a poslední požadavek a v momentě kdy se výdrž zůží na dny, nemá pro mě komunikační mobilní zařízení cenu.

Jsem zastánce klasiky a pořád chodím po světě s deset let starou nokií, které jenom měním občas baterku. Nicméně chytré telefony jsou všude kam se podíváš, takže také s nima přicházím do styku. Určo si jednou nějaký pořídím, ale až nastane doba, že se nebudou muset krmit šťávou každý den.

Co jsem vysledoval jako nezaujatý pozorovatel u modelů do 150eur:

Chytré Nokie, dnes Majkrosofti, jsou rychlostí odezvy a stabilitou fakt nedostižné. To je ale asi tak všecko dobré co bych k nim mohl říci.

Motoroly na mě působily velice svižným dojmem rovněž.

LG velice uspokojivé a překvapivě levné.

Sony Ok, také bytelný dojem.

Jsem sice nezkoušel, ale samou chválu jsem slyšel na značku Krüger&Matz, hlavně kvůli výdrži.

Jeden z těchle bych asi vzal, všecko to byly modely roku 2014 okolo 100-150eur. Zatím jsem nepřišel na chuť čumět na filmy na 10 cm displeji, nebo dokonce hrát hry, takže drahší mobil by bylo vyhazovat prachy komínem. U těch smartfounů jsem se zastavil prakticky jenom u těch, kde jsem necítil prodlevu při základních operacích - jako třeba otevření adresáře stiskem ikonky na displeji. Mě je jasné že závisí na modelu a verzi OS/updatech, ale na tohle dobrou paměť fakt nemám.

Všecky ostatní levné chytré mobily působily neohrabaně. Pomalá odezva, baterie ubývá před očima. Samsung vypadal nadějně, ale zamrznul přímo v obchodě, to mě nevím proč tak odradilo, že na samsung jsem zanevřel. Nejhorší zkušenost s Huawei. To byla katastrofa.

dendy

Příspěvek od dendy »

Fractal píše:Jsem zastánce klasiky a pořád chodím po světě s deset let starou nokií, které jenom měním občas baterku.
Inak toto ! presne ! Z casu na cas aj ja vytiahnem moju staru motorola vyklapacku RAZR V3 .. minule som ju asi tyzden pouzival a pohoda, nastal problem az ked som isiel niekde autom a zrazu zistil ze potrebujem GPS a nemam :-) normalne rozmyslam ze kupim zvlast GPS-ko do auta a potom mi uz smartphone ozaj netreba ..

biscuit

Příspěvek od biscuit »

tvoje hodobozove auto nema gps? :-D btw. dendy to je kravina, ver mi. ona staci trocha rozumu a discipliny a baterka ti vydrzi klidne tri ctyri dny. u me to tak funguje - nainstalovano a spusteno jen co potrebuju; jas displeje rozumne; vibrace off; hlasitost minimalni (nic nesnasim vic nez mobil hluchych a debilnich spoluobcanu); data, wifi, bt, gps taky zapinam jen kdyz budu pouzivat a jde to...

dendy

Příspěvek od dendy »

pockaj ved ja neriesim baterku ... to mi je jedno :) to tu niekto iny pisal, myslim fractal ..
biscuit píše:voje hodobozove auto nema gps?
agent provokater :-) neviem ci sa to tam da este dodatocne domontovat .. vidis mozno da :-) najblizsie ked pojdem do servisu opytam sa to ma vobec nenapadlo :-))

delay

Příspěvek od delay »

Sebekázeň je určitě nutná. Osobně uvažuju, že bych vydržel a neaktivoval internet v mobilu :). Akorát jsem uplně zapomněl při výběru na velikost, 142 x 70 mm už je skoro cihla, kterou nesnáším :(

dendy

Příspěvek od dendy »

no ved to sa mi nezdalo, tusim si to aj niekde spominal, preto som ti doporucoval ten S3 mini :-)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy : da sa to vacsinou domontovat .. ale brutalne drahe to je .. myslim tie originalne ..

Fractal

Příspěvek od Fractal »

Dendy: No zrovna GPS se dá najít ve starších mobilech, které net nemají, nebo ho mají prostě oldskuul-hodně-omezený.

delay: S velikostí souhlasím, prostě mobil by měl být v zásadě malým zařízením. Jinak internet je doma, v práci, všude možně, nač ještě i v mobilu? Fejsíčko? :D

dendy

Příspěvek od dendy »

vidis.. dolezita vec .. WAZE .. to je pre mna zasadny dovod na mobil s internetom, uplne som zabudol :-)

Odpovědět