Vonkajsie rolety (zaluzie)
Re: Vonkajsie rolety (zaluzie)
Evidentně to chce poradit se s někým, kdo to instaluje, tohle bych nechtěl rozhodovat od komplu 

- ReaktoplazmAR
dano, ked ti trčí na každej strane 1 cm rámu, tak to zateplenie tam máš určite 5 cm..
imho ak tie rolety ozaj chceš tak sú 2 možnosti: vyrezat do zateplenia presne na rolety alebo spravit z 5cm zateplenia 2 cm..
na jedno aj druhé potrebuješ okrem montérov žalúzií hlavne šikovného majstra murára, ten s tými špaletami spraví čo potrebuješ za 1-2 dni..
imho ak tie rolety ozaj chceš tak sú 2 možnosti: vyrezat do zateplenia presne na rolety alebo spravit z 5cm zateplenia 2 cm..
na jedno aj druhé potrebuješ okrem montérov žalúzií hlavne šikovného majstra murára, ten s tými špaletami spraví čo potrebuješ za 1-2 dni..
ReaktoplazmAR jasne problem je ze toto je panelak, ktory sa robil cely cez firmu a za vysoky uver. Tymto by sa jednak zasiahlo do fasady co by nemuselo dopadnut dobre a zaroven by sa porusila zaruka. Nehovoriac o tom ze by som to urcite nerobil na vlastnu pest a musel by som mat povolenie zastupcu majitelov bytov, co by som nikdy neziskal. A natajnasa by som to urcite nerobil.
Nastastie su aj ine moznosti ako to vyriesit a bez tych roliet sa viem zaobist.
Nastastie su aj ine moznosti ako to vyriesit a bez tych roliet sa viem zaobist.