Vymazanie prispevku bez upozornenia
Vymazanie prispevku bez upozornenia
2 dni dozadu som zavesil na bazar inzerat o predaji Mac Pro. Dnes tam uz nie je. Nemam info, preco. Vie o tom niekto nieco?
Re: Vymazanie prispevku bez upozornenia
Pokud jsi to tema prejmenoval na Mac pro 1390euro, tak v cinnosti moderatoru je zapsano, ze to odstranil pixel. Jeste pred tim to kermitak procistil, nevim proc byl pak duvod to mazat. Takze s dotazem se asi obrat na pixela.
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
Ja jen smazal tu hromadu off topicu, o duvodu smazani take nic nevim.
mne uz pixel raz odstranil (alebo ma vyzval k odstraneniu ? nepamatam sa presne) inzerat ked som predaval notebook s tym ze pocitace nie su hudobne nastroje takze take inzraty nemaju co robit na ezone ...
myslim si o tom svoje ale nemam chut ani cas bojovat... hold to je dan za to ze sa nam niekto stara o ezone - moze si sem nahadzat 10 ton reklam a robit si zasahy ktore on uzna za vhodne - a my mozeme akurat tak drzat hubu a krok
myslim si o tom svoje ale nemam chut ani cas bojovat... hold to je dan za to ze sa nam niekto stara o ezone - moze si sem nahadzat 10 ton reklam a robit si zasahy ktore on uzna za vhodne - a my mozeme akurat tak drzat hubu a krok

tak v tom pripade nechapem vobec, preco rovno nezmazal cele electrozone. ved toto forum je odjakziva o vyrobe hudby na pocitaci a 95% prispevkov a tem suvisi s pocitacmi.dendy píše:mne uz pixel raz odstranil (alebo ma vyzval k odstraneniu ? nepamatam sa presne) inzerat ked som predaval notebook s tym ze pocitace nie su hudobne nastroje takze take inzraty nemaju co robit na ezone ...
ok. dik za info, idem o dom dalej
este vcera vecer tam ta tema bola .. premazana .. ale bola ..
Uvedomujem si, ze aj ja som prispel svojou troskou k OT, ale moje otazky k Poshookovi neboli ani rypave, ani zlomyselne, prave naopak, zaujimalo ma, preco prestal prispievat na Ezone on a iny fundovani ludia (Kexik,Tudy....). Niekdy si tu uz pripadam ako v nejakej infantilnej materskej skolke pre dospelych. Mozno by niekedy bolo lepsie nechat niektore prispevky bez zmazania, aj ked su mierne OT. Vsetko, co moze tomuto foru priniest zlepsenie v zmysle navratenia k urcitej serioznosti je pre mna vitane. Pred mnohymi rokmi mi bolo odporucene toto forum ako solidna platforma , kde sa preberaju veci, ktore nas mozu posuvat dopredu v cinnosti, ktora sa nam stala pre niekoho vasnou, pre niekoho osudom alebo povolanim. Uz dlsi cas mam pocit, ze sa tu nie celkom stastne meni duch komunikacie.
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.
Inzerat jsem smazal, protoze me uz nebavi neustale dokola opravovat prispevky v Bazaru. Na rozdil od odstatnich temam jsou zde jasne pravidla... tj. v subjectu uvadet pouze presny nazev zbozi... nic vic... lidi tam neustale cpou "Top nabidka", "Nejlepsi" atd. atd... a nekdo ted uz i cenu. Pri zadavani inzeratu je jasne napsano, ze inzerat muze byt smazan... jinak zatim inzeraty trpelive opravuju 
Co se tyce druheho duvodu je i to, ze by nebylo asi dobre, kdyby se zde rozsirily inzeraty na pocitace... to by mohlo uplne zaplavit "Audio bazar", protoze by zde pak mohl prodavat pocitace kdokoliv... uz jsem to kdysi resil s dendym... az budu mit chvilku casu, chystam se v bazaru udelat rubriky podle druhu sortimentu, jak je to obvykle na inzertnich serverech...

Co se tyce druheho duvodu je i to, ze by nebylo asi dobre, kdyby se zde rozsirily inzeraty na pocitace... to by mohlo uplne zaplavit "Audio bazar", protoze by zde pak mohl prodavat pocitace kdokoliv... uz jsem to kdysi resil s dendym... az budu mit chvilku casu, chystam se v bazaru udelat rubriky podle druhu sortimentu, jak je to obvykle na inzertnich serverech...
s tym prvym dovodom suhlasim, ta cena tam nemala co robit. pritom druhom by som monzo trosku polemizoval. Electrozone je o pocitacovej hudbe. Pre mna by bolo ovela prijatelnejsie, ak by sa pred mazanim inzeratov v bazare trochu rozlisovalo, napriklad ze by mohli predavat pocitace len ti, ktori maju na fore nejaku historiu a nepredpoklada sa, ze to budu robit z dovodu nejakej nekalej obchodnej cinnosti a pravidelne.pixel píše:Inzerat jsem smazal, protoze me uz nebavi neustale dokola opravovat prispevky v Bazaru. Na rozdil od odstatnich temam jsou zde jasne pravidla... tj. v subjectu uvadet pouze presny nazev zbozi... nic vic... lidi tam neustale cpou "Top nabidka", "Nejlepsi" atd. atd... a nekdo ted uz i cenu. Pri zadavani inzeratu je jasne napsano, ze inzerat muze byt smazan... jinak zatim inzeraty trpelive opravuju
Skus pochopit aj mna. Predavam Mac Pro, ktory stoji hodne penazi. Ludia tu na fore ma poznaju, dokonca vedia aj celu historiu okolo toho pocitaca z mojich prispevkov. Pre mna je electrozone zase istota, ze ten pocitac predavam overenemu cloveku. V tomto pripade na tom naozaj nevidim ziaden problem, alebo nebodaj hrozbu zneuzitia.
Jednoduche DELETE bez upozornenia je pre mna len dalsim znakom toho, ze toto forum prestava rozlisovat a zacina pausalizovat
trosku tuto suhlasim s poshookom .
Tak já se také připojuju k revoluci a inzerát bych vrátil, zrovna tyhle Macy by tady naopak měli mít svůj prostor. Každýmu je jasný že na tom nehrál Pac-mana. Ale chápu i pixelmana.
presne tak .. keby tu dakto predaval svoje "hudobne" PC intel pentium 100Mhz , tak je to uplne ina vec ..
Anebo nastavit že počítače tu mohou prodávat jen zasloužilí členové ezone 

jsem taky pro elitarstvi, kurnik. maly ego v realu, vetsi ve webabstraktnu. delam si z toho prdel, ale neco do sebe to rozhodne ma!