Yoyo mania
Yoyo mania
Malý právě vytvořil své soutěžní yoyo video do "slusny.net video contest" - YoYonited States of America
))

Re: Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
až na to špinenie narodneho parku arizona skvelé 

mladej je frajer a dava hodne slusne
tobe taky palec nahoru, ze mu delas partaka... btw. roste do tvoji podoby 
prozradil by mi pavel co ma za jojo? dik

prozradil by mi pavel co ma za jojo? dik
Ve videu mám yoya YoYoFactory Superstar 2013, Aviator a Spinstar (který znečistil Grand Canyon
)
Jinak mám i Supernovu, Czech Mate, Severe, CLYW Wooly Marmot 2, CLIFF a Floutek Sumec.
PS: Můžu se zeptat proč ses ptal ?

Jinak mám i Supernovu, Czech Mate, Severe, CLYW Wooly Marmot 2, CLIFF a Floutek Sumec.
PS: Můžu se zeptat proč ses ptal ?

ehm, si delas prdel ne? na co tolik kousku?
chapu ze jsou nejaky rozdily, ze je on string a off string yoyo, ale mit jich deset... na druhou stranu, kdyz je zahazujes do kanonu... 
ptam se proto, ze se mi to samotnemu libi a pro relaxaci bych to chtel zkusit semtam provozovat a za druhe (a to hlavne), mam dva synovce, kteri po tom pokukuji, hlavne ten starsi. ale protoze jsou oba ve veku, kdyz jeste nedokazou rozpoznat, jestli je to bude bavit, ale potrebuji to mit, protoze to je trendy, tak bych jim chtel udelat radost. no a jakozto zkuseny bys mi teda mohl nejake doporucit... entry level, zaroven nemusi byt uplne blbe. docela se mi libi velocity 2 se stelovanim odporu, ale netusim, jestli to neni spis blbost... dik za tip

ptam se proto, ze se mi to samotnemu libi a pro relaxaci bych to chtel zkusit semtam provozovat a za druhe (a to hlavne), mam dva synovce, kteri po tom pokukuji, hlavne ten starsi. ale protoze jsou oba ve veku, kdyz jeste nedokazou rozpoznat, jestli je to bude bavit, ale potrebuji to mit, protoze to je trendy, tak bych jim chtel udelat radost. no a jakozto zkuseny bys mi teda mohl nejake doporucit... entry level, zaroven nemusi byt uplne blbe. docela se mi libi velocity 2 se stelovanim odporu, ale netusim, jestli to neni spis blbost... dik za tip

Re: Yoyo
Oddělil jsem to od haluzoidních videí, aby se to tam nedostalo OT
Re: Yoyo mania
ja som sa na to video pozeral aj z pohladu bežneho američana ktorý v živote nebol na tych miestach .. a bol som pohoršený
.. asi by som vzburcoval ochranku "grand canyonu" a dodatočne by som žiadal vystaviť pokutu , na zaklade tvojho kompromitujuceho videa
čo ked si niektory navštevnik na nom zvrtne členok .. a nebodaj umre hladom smadom
no a ako slovák to blizko čiech som trochu bol smutny ..mal si utekat po neho a upachteny ukazať že si ten odpad zobral zo sebou
tajna misia ..to na mna neplatí ..take veci sa nerobia ..

čo ked si niektory navštevnik na nom zvrtne členok .. a nebodaj umre hladom smadom

no a ako slovák to blizko čiech som trochu bol smutny ..mal si utekat po neho a upachteny ukazať že si ten odpad zobral zo sebou

tajna misia ..to na mna neplatí ..take veci sa nerobia ..

Neboj, to je v místech a v propasti, kam lidská noha nemá jak vkročit ... neřeš to 

uz to nepreexponuvaj.. sa tvaris ako keby tam vylial sud s toxickym odpadom.. sak to yoyo je drevene nie ???jazzym píše:ja som sa na to video pozeral aj z pohladu bežneho američana ktorý v živote nebol na tych miestach .. a bol som pohoršený..take veci sa nerobia ..
pozrel som si to video a nechapem zmysel, preco ho tam hodil .. myslel som ze to bol daky accident ..
BTW : nechapem iva , ze pustil syna na take miesta .. ja by som tam deti nepustil ..
BTW : nechapem iva , ze pustil syna na take miesta .. ja by som tam deti nepustil ..
Velocity 2.0 je super, sám jsem ho měl. Na tom je nejlepší to že se to může změnit ze začátečnického (vracecího) na pokročilé (nevracecí)biscuit píše:ehm, si delas prdel ne? na co tolik kousku?chapu ze jsou nejaky rozdily, ze je on string a off string yoyo, ale mit jich deset... na druhou stranu, kdyz je zahazujes do kanonu...
Akorát se mi stalo že mi to párkrát nefungovalo. Ale možná bych se ještě poohlédnul po tomhle: http://slusny.net/e-shop/vyrobci/yyf/yyf-hubstack.html
Ale když už budeš objednávat yoyo tak určitě objednej i náhradní provázky (po sto kusech je to výhodnější).
Pytkin - rituální/akční/efektní vržení joja do obrovské propasti Grand Canyonu jako závěrečný shot videa bylo naplánováno už tak měsíc před cestouPytkin píše:pozrel som si to video a nechapem zmysel, preco ho tam hodil .. myslel som ze to bol daky accident ..

Jinak je to veřejně přístupná oblast (celý Grand Canyon) a Pavlíkovi nejsou 3 roky

ivo : jo ten zamer vidim a pripada mi to debilne .. tomu zmyslu nechapem .. a co sa tyka toho canynonu .. mozno to len tak nebezpecne vyzera z videa ..
Nebezpečné to je (pokud na to nekoukáš jen z asfaltky před zábradlím) - uděláš krok a je po tobě ...
Nevadí že to nechápeš, ne všecho je dvourozměrně logické
Můžeš se na to dívat třeba z úhlu transformace (vržení do temných hlubin a transformace/přetavení do nové úrovně), tajné akční/špionážní mise, propuštění na svobodu, cool klukoviny atd atd - fantazii se meze nekladou