Zabezpečenie Windows 8 bolo prelomené.
Re: Zabezpečenie Windows 8 bolo prelomené.
a koho to zaujima 

To je toho, tak vydají záplatu a na chvíli zas bude pokoj... never ending story...
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
excom: thumbs up
)
mne sa paci ako mikrošrot vzdy pride s novym operacnym systemom ktory je uz konecne ten vymakany stabilny bezpecny, ktoreho sucastou je nova vymakana verzia konecne bezpecneho a vyladaneho internet exploreru... ... a potom sa ukaze ze je to opat ta ista zumpa ako vsetko predtym...
ja si myslim ze sudruhovia v cuppertine by mali ist na skolenie k sudruhom v redmonde ... pretoze dokazat byt tak uspesny na trhu, vlastnit taky obrovsky segment trhu s tak srackoidnym nekvalitnym rozbitym operacnym systemom - tie dlhe roky - a bez vizie ze v najblizsej dobe by sa to malo zmenit - tak tomu
hovorim najvyssi level marketingu

mne sa paci ako mikrošrot vzdy pride s novym operacnym systemom ktory je uz konecne ten vymakany stabilny bezpecny, ktoreho sucastou je nova vymakana verzia konecne bezpecneho a vyladaneho internet exploreru... ... a potom sa ukaze ze je to opat ta ista zumpa ako vsetko predtym...
ja si myslim ze sudruhovia v cuppertine by mali ist na skolenie k sudruhom v redmonde ... pretoze dokazat byt tak uspesny na trhu, vlastnit taky obrovsky segment trhu s tak srackoidnym nekvalitnym rozbitym operacnym systemom - tie dlhe roky - a bez vizie ze v najblizsej dobe by sa to malo zmenit - tak tomu
hovorim najvyssi level marketingu

ale s tymi patentami proste amikom uz prepina poriadne
http://tech.sme.sk/c/6589582/microsoft- ... ows-8.html
http://tech.sme.sk/c/6589582/microsoft- ... ows-8.html
Tak rozhodne je bezpecnejsi nez OS X, vy trollove. Ze vas to bavi...
Budete tady zakladat tema na kazdou bezpecnostni diru?
kermitak no to urcite v pripade windows nie to by sme mali velmi rychlo zahltene electrozone novymi temami...
))

http://www.dailytech.com/Apples+OS+X+is ... e21097.htm
The conception that Apple, Inc. computers running OS X are magically more secure than Windows computers was dealt another setback this week. Using a flaw in Apple's pre-installed first-party Safari browser, it took French security pro Chaouki Bekrar merely 5 seconds to hijack the unwitting MacBook at the CanSecWest Conference's pwn2own contest in Vancouver, British Columbia.
...
Mr. Miller sums up OS X security the best, with his famous remark, "Mac OS X is like living in a farmhouse in the country with no locks, and Windows is living in a house with bars on the windows in the bad part of town."
The conception that Apple, Inc. computers running OS X are magically more secure than Windows computers was dealt another setback this week. Using a flaw in Apple's pre-installed first-party Safari browser, it took French security pro Chaouki Bekrar merely 5 seconds to hijack the unwitting MacBook at the CanSecWest Conference's pwn2own contest in Vancouver, British Columbia.
...
Mr. Miller sums up OS X security the best, with his famous remark, "Mac OS X is like living in a farmhouse in the country with no locks, and Windows is living in a house with bars on the windows in the bad part of town."
Hehe... K tomuhle se teda připojuju. Pojďte se hádat, jestli je lepší třeba nVidia nebo ATI AMDKermitak píše:Tak rozhodne je bezpecnejsi nez OS X, vy trollove. Ze vas to bavi...

Symphonic : mne viac vyhovuje ta krajina bez mriez .. vstanem... vykuknem z okna .. a vidim kravicky sa past na poli .. nie zamrezovane okna a betonove mury .. kazdy si vyberame , co nam viac vyhovuje ..
Na Windows už jsem měl párkrát něco zavirovaného ... (včetně studiového počítače). Na Macu se mi ještě nic podobného zatím nestalo ...
ja uz som zazil vo windowse , ze akonahle som sa pripojil na internet , tak ma zostrelili .. windows vypisal ze sa za minutu restartne , odratal mi 60 sec a voila .. dost temne obdobie to bolo ..
Pytkin neplet sem MI5. Ze po tebe idu este neznamena ze windows je na pitchu 

Ivo: spis o tom nevis 
Pytkin: MI je vojenska rozvedka, zadny vnitrni veci.

Pytkin: MI je vojenska rozvedka, zadny vnitrni veci.