vieden sa dala chytit cca po topolcany... s fest antenou, samozrejme. este v Banovciach sa dala, taka zrnita a ciernobielaEXCOM píše:no vtedy to bolo zaujimave, lebo vsade hlasili ze sa nic nedeje ale ORF uz bilo na poplach a davalo dost dokladne info..
si pamatam tie tatrovky co brali hned piesok z detskych ihrisk, ked sa to este "oficialne" neprevalilo
Praha chytala ORF? alebo to len v Bratislave sme mali to stastie, ze sme tu chytali Vieden?
zajimavosti ktere STOJI ZA TO VIDET
Re: zajimavosti ktere STOJI ZA TO VIDET
Za prvni republiky se v Cesku vyrabelo hodne typu a vyrabel je kdekdo. Treba i Zbrojovka Brno.biscuit píše:wikov znam, ale nevedel jsem, ze meli tolik modelu a typu aut ve vyrobe
http://www.youtube.com/watch?v=z_StPTdOlPg
- ECSON WALDES
- Profesionál
.
No z toho cisla mi spadla brada .... 2053 atomovych vybuchu ????!!!!!!!!!
ja si rikal tak kolem 50 ...... 2053 ????????????? .......... to snad ani neni mozny ! Pak ze se nema tak prudce zvedat rakovina a vse je ted tak naboreny. Nepochopim. Lidska omezenost je nekonecna. Doufam tihle soucasni "napoleoni" brzo vymrou !!! To se ale asi nikdy nestane....... To snad neni ani mozny.
A to se dela kolem Cernobilu nebo Fukushimy takovy halo............... vysvetli mi to nekdo nebo jsem byl tak naivni ?
.
No z toho cisla mi spadla brada .... 2053 atomovych vybuchu ????!!!!!!!!!
ja si rikal tak kolem 50 ...... 2053 ????????????? .......... to snad ani neni mozny ! Pak ze se nema tak prudce zvedat rakovina a vse je ted tak naboreny. Nepochopim. Lidska omezenost je nekonecna. Doufam tihle soucasni "napoleoni" brzo vymrou !!! To se ale asi nikdy nestane....... To snad neni ani mozny.
A to se dela kolem Cernobilu nebo Fukushimy takovy halo............... vysvetli mi to nekdo nebo jsem byl tak naivni ?
.
au... taky sem zil v tom domeni ze jich nebylo vic jak par desitek..
No, vacsina z nich su podzemne, atmosfericke sa prestali moc riesit prave koli falloutu.
Ja som to jedneho casu dost sledoval, cislo je to pekelne veru
Ja som to jedneho casu dost sledoval, cislo je to pekelne veru
kks ale v tej nevade to amici j*bali o106... tam by som sa ani necudoval keby tam zili nejaki zmutovni zmrdi co zeru ludi... tam este o 100.000 rokov ked bude nejaka dalsia civilizacia co bude na zemi zit po nas robit vykopavky tak sa budu chytat za hlavu ze co tu ti blazni pred nimi vystrajali...
jo toto mi dneska kolega pastoval.. to vyzera hodne zaujimavo...
hezky udělané.... ale možná to tady už bylo http://images.4channel.org/f/src/589217 ... hanced.swf
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
PELF: neviem najst pokornejsi vyraz, nez - ocarujuce /vzhladom k mojim astronomickym - ba i inym - nevedomostiam/.
tuto zajtu by som si vedel predstavit ako povinnu pre.. mnohych
.
tuto zajtu by som si vedel predstavit ako povinnu pre.. mnohych

ze bych si koupil hracku?
mindstorms vypada bejt prima vec