Cakewalk Sound Center - dotaz na zvuky

Vše o programu Cakewalk SONAR
Odpovědět
SMM

Cakewalk Sound Center - dotaz na zvuky

Příspěvek od SMM »

V SONARU X1 mám VSTi Cakewalk Sound Center. Jaké mají přípony soubory zvuků, se kterými Cakewalk Sound Center dokáže pracovat? Děkuji.

Kelley

Re: Cakewalk Sound Center - dotaz na zvuky

Příspěvek od Kelley »

Ahoj,
no jestli jsem to pochopil já sám dobře, tak CSC není sám o sobě VST nástroj, ale jen jakýsi přehlednější orgranizátor zvuků z VSTi Dimension a Rapture a ty už pracují s klasickými wav, flac, sfz atd..

SMM

Příspěvek od SMM »

Ve složce pro CSC jsem opravdu našel spoustu souborů flac, sfz a další. Jenže po spuštění CSC, má CSC zvuků v nabídce o mnoho méně. Můžeš mi poradit, jak mám dostat zvuky (flac, sfz a jiné) do nabídky okna CSC po jeho otevření? Prostě, ja mám udělat, aby se mi tam objevily ? Díky, Petr

Kelley

Příspěvek od Kelley »

Jak jsem ještě zběžně koukal do helpu, tak mám pochybnosti, jestli to vůbec jde - CSC je tam právě pro zjednodušení práce začátečníkům a obsahuje jen některé vybrané zvuky z Dimension a Rapture a nové tam přidat IMHO vůbec nejdou. Zkus používat ty dvě VSTčka rovnou a je to...

langys

Příspěvek od langys »

SMM

Příspěvek od SMM »

Zajímalo by mne, ze které složky v počítači CSC načítá zvuky, se kterými dále pracuje. CSC po spuštění nabízí možnost vybrat si nějaké zvuky z nabídky. Možná by se tato nabídka - složka se zvuky pro CSC ? - dala obohatit o další zvuky, avšak nevím, která složka to je. A existuje vůbec nějaká taková složka? Díky, Petr

Symphonic

Příspěvek od Symphonic »

CSC je přehrávač vybraných zvuků z Dimension Pro (což je "virtuální rompler"). Dají se dokoupit nějaké banky. Sám si tam přidat nic nemůžeš. Připojuji se k názoru používat rovnou Dimension Pro nebo Rupture. Pokud bych do toho investoval, koupil bych plný Dimension Pro (resp. upgrade na Sonar Producer, který ho obsahuje).

langys

Příspěvek od langys »

já bych to řešil přes Sample Tank od IK Multimedia

Odpovědět