ma to cez 15 GB, takze pojde urcite o mazec. uzivatelia OS Mac maju smolu

V Česku se dá sehnat u jakéhokoliv prodejce, který obchoduje s Rolandem (pod kterou teď firma Cakewalk spadá), např. http://www.hudebnicentrum.cz . Ale v době internetu je to snad už jedno, pokud nutně nepotřebuješ krabici a manuál (ale i to se dá doobjednat přímo z USA).KILLA píše:No a dá se sehnat v česku ?
Nebo když tak aspon "na vyzkoušení".?
Nedavno som cital na fore, ze niekto mal problemy a po updatnuti ovladacov do graf. karty problemi zmizly alebo sa sa neprejavolali tak casto. A je to pravda, ja mam notebook s grafikou od Ati a jednu integrovanu. Niektore programi a hry mi bezia raz v mode kde musim mat napevno zapnutu grafku ATI a potom su hry a programi kde musim mat zapnuty mod automatickeho vyberu graf. karty inak bezia sekane alebo vobec. Sonar mi bezi v jednom mode tak, ze kazdych niekolko minut alebo sekund mi akoby zamrzol sonar a potom bezal dalej. Po prepnuti modu automatickeho vyberu graf. karty tento problem zmizol a dokonca mam pocit ze Sonar bezi dakus lepsie. Sice zatial demo, takze nemam moznost skusit produkty od CW, okrem zety, rapture a CWinstrumentCenter - ktore idu v pohode.IGGY píše:ja pouziji maximalne Toontrack, jinak delam ciste s audio tracky. Mam problemy jak s pluginami od CW (prochannel), tak mi pri startu pada a pise, ze problem je VCC od Slate Digital. V PT tyto problemy nejsou. Hodne problemu je i s editaci, jak funguje automatizace atd. Mel jsem urcite problemy s UAD, nejsem sam, je to popsane i na foru od jinych uzivatelu. Ted mam novy pocitac, tak to otestuji, ikdyz uz k tomu mam docela odpor... spis uz delam v PT.