Novy SONAR X2

Vše o programu Cakewalk SONAR
blueevil
Příspěvky: 247
Registrován: 03 dub 2010 21:58

Novy SONAR X2

Příspěvek od blueevil » 15 lis 2012 17:37

http://en.audiofanzine.com/general-sequ ... 14345.html
ma to cez 15 GB, takze pojde urcite o mazec. uzivatelia OS Mac maju smolu :mrgreen:

KILLA
Příspěvky: 67
Registrován: 01 bře 2005 11:11

Re: Novy SONAR X2

Příspěvek od KILLA » 16 lis 2012 17:21

No a dá se sehnat v česku ?
Nebo když tak aspon "na vyzkoušení".?

Uživatelský avatar
gpmlake
Příspěvky: 14
Registrován: 17 zář 2012 20:50

Re: Novy SONAR X2

Příspěvek od gpmlake » 02 pro 2012 16:52

je to mazec, idem na Sonar X2 Producer uz od prveho dna, kedy vysiel. Maximalna spokojnost.

http://cakewalk.com/products/SONAR/X2-Producer/
Naposledy upravil(a) gpmlake dne 08 pro 2012 17:31, celkem upraveno 1 x.

Kelley
Příspěvky: 253
Registrován: 10 bře 2009 14:09

Re: Novy SONAR X2

Příspěvek od Kelley » 07 pro 2012 11:55

KILLA píše:No a dá se sehnat v česku ?
Nebo když tak aspon "na vyzkoušení".?
V Česku se dá sehnat u jakéhokoliv prodejce, který obchoduje s Rolandem (pod kterou teď firma Cakewalk spadá), např. http://www.hudebnicentrum.cz . Ale v době internetu je to snad už jedno, pokud nutně nepotřebuješ krabici a manuál (ale i to se dá doobjednat přímo z USA).
Zkušební verze: http://www.cakewalk.com/Products/SONAR/Web-Trial.aspx ...

langys
Příspěvky: 32
Registrován: 05 črc 2012 22:57

Re: Novy SONAR X2

Příspěvek od langys » 08 bře 2013 22:16

tak jsem nahodil zkušební verzi a docela mě zarazilo, že poměrně často padá i po doinstalování updatu... x1 jela takřka bez problémů.

Uživatelský avatar
IGGY
Příspěvky: 100
Registrován: 10 čer 2004 14:18
Vybavení

Re: Novy SONAR X2

Příspěvek od IGGY » 08 bře 2013 23:21

no jeto tak, dokonce po tom update je to jeste horsi. :oops:

pvinci
Příspěvky: 20
Registrován: 26 úno 2009 09:58

Re: Novy SONAR X2

Příspěvek od pvinci » 09 bře 2013 14:38

sonar x2 producer se dá koupit přímo na stránkách cakewalk.com a stáhnout přímo z webu (takhle jsem to dělal). A když máte k něčemu přibalenou nějakou LE verzi sonaru, kupujete jenom upgrade,což vyjde věhodněji...
BM15A, 1616m, k2500R, triton extreme88, oasys pci, BK-7m, 03R/W, DX7, QS+piano, balíky IK Multimedia a NI, SPL channel one

Uživatelský avatar
gpmlake
Příspěvky: 14
Registrován: 17 zář 2012 20:50

Re: Novy SONAR X2

Příspěvek od gpmlake » 09 bře 2013 16:15

Tak neviem priatelia, SONAR X2 mi nepadol este ani raz a dokonca ani po update...ako som pisal, uplna pohoda, vsetko ide ako ma, pravdou je, ze to mam na vykonnom PC.

Uživatelský avatar
IGGY
Příspěvky: 100
Registrován: 10 čer 2004 14:18
Vybavení

Re: Novy SONAR X2

Příspěvek od IGGY » 09 bře 2013 21:45

mas v systemu nejake akceleracni karty? Jake pouzivas pluginy mimo tech co jsou v X2 od CW?

Axerathix
Příspěvky: 287
Registrován: 08 dub 2010 12:38

Re: Novy SONAR X2

Příspěvek od Axerathix » 10 bře 2013 15:30

Este by bolo dobre povedat, ako ten Sonar vyuzivate, lebo na forach cakewalku sa stazuju na padanie Sonaru vacsinou ti, co pouzivaju VSTcka vo velkom. Teda ich skladanie je zalozene na Virtualnych instrumentoch. Hlavne externych, teda nie tych ktore su dodavane uz pri kupe Sonaru.

Uživatelský avatar
IGGY
Příspěvky: 100
Registrován: 10 čer 2004 14:18
Vybavení

Re: Novy SONAR X2

Příspěvek od IGGY » 10 bře 2013 18:31

ja pouziji maximalne Toontrack, jinak delam ciste s audio tracky. Mam problemy jak s pluginami od CW (prochannel), tak mi pri startu pada a pise, ze problem je VCC od Slate Digital. V PT tyto problemy nejsou. Hodne problemu je i s editaci, jak funguje automatizace atd. Mel jsem urcite problemy s UAD, nejsem sam, je to popsane i na foru od jinych uzivatelu. Ted mam novy pocitac, tak to otestuji, ikdyz uz k tomu mam docela odpor... spis uz delam v PT.

blueevil
Příspěvky: 247
Registrován: 03 dub 2010 21:58

Re: Novy SONAR X2

Příspěvek od blueevil » 13 bře 2013 18:43

ide to uplne bez problemovo, cez akykolvek VST, aj bez aktualizacie X2a
Naposledy upravil(a) blueevil dne 27 čer 2013 16:11, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
SoundsFine
Příspěvky: 511
Registrován: 28 črc 2008 15:29

Re: Novy SONAR X2

Příspěvek od SoundsFine » 06 dub 2013 21:18

To multi-dotykové ovládání je super!

Uživatelský avatar
gpmlake
Příspěvky: 14
Registrován: 17 zář 2012 20:50

Re: Novy SONAR X2

Příspěvek od gpmlake » 26 dub 2013 21:21

Nazdar priatelia

Tak, ako som pisal, ze mi X2 este nepadol, uz to neplati, po tom, ako som zakupil iZotope Nectar, obcas padne, netusim, kde by mohol byt problem. Kontaktoval som iZotope i Cakewalk support, uvidime, co odpisu...

Axerathix
Příspěvky: 287
Registrován: 08 dub 2010 12:38

Re: Novy SONAR X2

Příspěvek od Axerathix » 11 srp 2013 10:08

IGGY píše:ja pouziji maximalne Toontrack, jinak delam ciste s audio tracky. Mam problemy jak s pluginami od CW (prochannel), tak mi pri startu pada a pise, ze problem je VCC od Slate Digital. V PT tyto problemy nejsou. Hodne problemu je i s editaci, jak funguje automatizace atd. Mel jsem urcite problemy s UAD, nejsem sam, je to popsane i na foru od jinych uzivatelu. Ted mam novy pocitac, tak to otestuji, ikdyz uz k tomu mam docela odpor... spis uz delam v PT.
Nedavno som cital na fore, ze niekto mal problemy a po updatnuti ovladacov do graf. karty problemi zmizly alebo sa sa neprejavolali tak casto. A je to pravda, ja mam notebook s grafikou od Ati a jednu integrovanu. Niektore programi a hry mi bezia raz v mode kde musim mat napevno zapnutu grafku ATI a potom su hry a programi kde musim mat zapnuty mod automatickeho vyberu graf. karty inak bezia sekane alebo vobec. Sonar mi bezi v jednom mode tak, ze kazdych niekolko minut alebo sekund mi akoby zamrzol sonar a potom bezal dalej. Po prepnuti modu automatickeho vyberu graf. karty tento problem zmizol a dokonca mam pocit ze Sonar bezi dakus lepsie. Sice zatial demo, takze nemam moznost skusit produkty od CW, okrem zety, rapture a CWinstrumentCenter - ktore idu v pohode.

Odpovědět