SONAR a nadstavenie MIDI in na partoch...

Vše o programu Cakewalk SONAR
Odpovědět
Uživatelský avatar
alcoTN
Příspěvky: 209
Registrován: 10 srp 2009 15:32

SONAR a nadstavenie MIDI in na partoch...

Příspěvek od alcoTN » 03 črc 2011 11:52

Prosim Vas neviete niekto o sposobe ako by som jednym povelom nadstavil rovnake zariadenia pre MIDI IN na jednotlivych stopach v programe SONAR? Obcas sa stane ze zabudnem zapnut klaves alebo MIDI kontroler a v tom otvorim skladbu v SONARE, a ked SONAR nemoze najst zariadenie MIDI tak na stopy poprehadzuje ine MIDI ktore najde v PC. Potom nasledne musim rucne na vsetkych stopach ponadstavovat odkial ma prijimat MIDI data... Ak otvorim projekt v SONARe a klavesy su spustene v nicom problem nieje, ale ak ich obcas omylom nezapnem tak SONAR si tam nadstavi co chce... Ak je v projekte vela MIDI kanalov musim to vsetko rucne pojednom nadstavovat... Snad som to vysvetlil tak aby sa to dalo pochopit...

Predpokladam ze sa to da spravit jednym prikazom aby vsetky stopy nadstavilo naraz...

Dakujem za help..
KORG PA3x PRO

T.Z.Z.
Příspěvky: 2
Registrován: 17 kvě 2011 11:59

Re: SONAR a nadstavenie MIDI in na partoch...

Příspěvek od T.Z.Z. » 04 črc 2011 01:43

Budeš zklamán....je to jako s routováním I/O, hezky po jedné a růčo....

Uživatelský avatar
alcoTN
Příspěvky: 209
Registrován: 10 srp 2009 15:32

Re: SONAR a nadstavenie MIDI in na partoch...

Příspěvek od alcoTN » 04 črc 2011 07:59

T.Z.Z. píše:Budeš zklamán....je to jako s routováním I/O, hezky po jedné a růčo....
Tak to som prekvapeny... myslel som ze takato zakladna vec by mohola byt vyriesena...
KORG PA3x PRO

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: SONAR a nadstavenie MIDI in na partoch...

Příspěvek od Pytkin » 04 črc 2011 12:53

SONAR je najlepsi DAW na svete .. toto sa urcite v nom da nejak rozumne nastavit ..

v cubase sa tusim rozsvietia vsetky stopy a potom s controlom vyberie vstup a on sa prideli vsetkym stopam .. skus nieco take v sonare .. urcite to tam bude .. JE TO NAJLEPSI DAW na SVETE ! To musi tam byt ..

Kelley
Příspěvky: 253
Registrován: 10 bře 2009 14:09

Re: SONAR a nadstavenie MIDI in na partoch...

Příspěvek od Kelley » 07 črc 2011 15:20

Ve verzi X1 označíš všechny tracky, podržíš Ctrl a na libovolném z nich zvolíš žádaný MIDI port. U starších verzí označíš všechny tracky, ale pak musíš přes menu: Track - Property - Outputs (nebo si na to udělat klávesovou zkratku).
Edit - jo ty ses ptal na MIDI IN, ale to je stejné. Vybereš akorát Property - Inputs.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: SONAR a nadstavenie MIDI in na partoch...

Příspěvek od Pytkin » 07 črc 2011 16:31

no a je to tu :)

Uživatelský avatar
alcoTN
Příspěvky: 209
Registrován: 10 srp 2009 15:32

Re: SONAR a nadstavenie MIDI in na partoch...

Příspěvek od alcoTN » 11 črc 2011 22:31

Funguje to :) super , dakujem
KORG PA3x PRO

Odpovědět