Pytkin píše:tocim v nuspirite zaznamy do Sonar 7 a tiez sa mi pri vytvarani projektu v zadanom adresaru projektu vytvori podadresar audio .. pripada mi to OK .. preco to chces menit ?mat vsetky audia zo vsetkych projektov v jednom foldri = zasadny pruser a je len otazka casu , kedy prides o dake data ..
ja to nechcem menit, je to praveze OK, ale mam nejake starsie projekty ktore chcem urobit tak aby mali v adresari zlozku Audio a porozdelovat tam audio data kym mam v tom este prehlad, lebo sa mi to nasobi. Neviem z akeho dovodu som tie povodne mal v jednej zlozke audio... Mal som vytvorenu jednu sablonu aku vychodziu pre vsetky projekty a tak sa mi vzdy audio data davali do jednej zlozky, coz som v zaciatku uz spravil zle... teraz to robim normalne cez novy projekt a audio je v adresari projektu co je prehladne a dobre. len tie stare chcem tiez tak mat a nejak to nejde.. stale to hlada v tej povodnej zlozke. niekde ma ten subor projektovy zapisanu cestu kde boli audia ulozene na zaciatku... ale pridem na to

ked ich rucne prehodim do nejakeho adresara tak pri otvoreni projektu ich zacne hladat, a ked ich najde zasa ich presune do hlavnej spolocnej audio zlozky... idem sa s tym hrat

nejak sa to da oficat..