SONAR X3

Vše o programu Cakewalk SONAR
Uživatelský avatar
gpmlake
Příspěvky: 14
Registrován: 17 zář 2012 20:50

SONAR X3

Příspěvek od gpmlake » 14 říj 2013 20:38

Zdravím
Práve včera som urobil upgrade na X3 producer. Pravdu povediac, mal som trochu problémy, program padal, nenašiel Roland Quad - Capture, problémy s MIDI, dnes som ale stiahol update X3b a zdá sa, že problémy sú poriešené. Veľmi dobre je vychytaný Channel Pro, konkrétne ekvalizér, ktorý sa otvorí v pop - up okne, dá sa s ním pracovať presnejšie a precízne, tiež tape emulátor stojí za zmienku. To je nateraz všetko, nemal som čas venovať sa tomu viac do hĺbky. ?.

Kelley
Příspěvky: 253
Registrován: 10 bře 2009 14:09

Re: SONAR X3

Příspěvek od Kelley » 22 říj 2013 13:41

(Přesouvám z tématu X2):
Jen takové drobné upozornění - součástí nového Soanru X3 Producer je plná verze Addictive Drums od XLN, což je bomba. Menší bomba je to ovšem pro ty, co už si AD předtím koupili... Na co dvě licence na totéž, žejo. Ovšem pokud napíšete na XLN na podporu a napíšete jim sériové číslo Sonaru X3 a přibaleného AD, tak vám jako kompenzaci nabídnou Addictive Keys, Retro ADPak nebo libovolné jiné dva ADPaky. To je od nich docela vstřícné gesto myslím. Vracet peníze by asi bylo jak pro CW tak pro XLN dost složité...

blueevil
Příspěvky: 247
Registrován: 03 dub 2010 21:58

Re: SONAR X3

Příspěvek od blueevil » 12 lis 2013 15:09

chyba tam R-MIX, V-VOCAL, Vintage channel VC-64. ani novy update X3c ich neobsahuje, zvlastne. najlepsie to ide pri Wine 8

maredis
Příspěvky: 51
Registrován: 06 pro 2009 20:47

Re: SONAR X3

Příspěvek od maredis » 12 lis 2013 18:47

já tam tedy R-MIX mám, místo V-vocal je tam lepší Melodyne (V-vocal mi často padal) jen VC mi taky chybí,jsem byl na něj nějakej zvyklej.

KILLA
Příspěvky: 67
Registrován: 01 bře 2005 11:11

Re: SONAR X3

Příspěvek od KILLA » 12 lis 2013 22:04

Já tam taky R-MIX mám, a nad ztrátou V-vocalu jsem uronil slzu, Melodine mam už 10 let full version...takže :| mam to dva dni, tak ještě se uvidí....

Zdenek
Příspěvky: 3
Registrován: 13 lis 2013 13:10

Re: SONAR X3

Příspěvek od Zdenek » 13 lis 2013 17:18

chci si pořídit SONAR X2 nebo X3 studio a nevím jestli k tomu bude kompatibilní starší SAMPLE TANK 2 od IK Multimedia z r.2003, systém mám Windows 7 (64bit) - ví to prosím někdo? díky

langys
Příspěvky: 32
Registrován: 05 črc 2012 22:57

Re: SONAR X3

Příspěvek od langys » 16 lis 2013 02:28

Zdenek: Ano, bude ti fungovat. ST2 je sice jen 32bit aplikace, ale funguje i v 64bit verzi Sonaru (BitBridge). OS na to nemá vliv.

Uživatelský avatar
gpmlake
Příspěvky: 14
Registrován: 17 zář 2012 20:50

Re: SONAR X3

Příspěvek od gpmlake » 15 pro 2013 16:37

maredis píše:já tam tedy R-MIX mám, místo V-vocal je tam lepší Melodyne (V-vocal mi často padal) jen VC mi taky chybí,jsem byl na něj nějakej zvyklej.
Ja som V-vocal ani nemohol nastartovat, padal mi pri tom komplet cely Sonar...

dusantr
Příspěvky: 1
Registrován: 02 led 2014 15:38

Re: SONAR X3

Příspěvek od dusantr » 02 led 2014 15:58

Prosím, kdo máte zkušenosti se SONAREM X3, jestli by byl pro něj vhodný notebook Intel Core i5-3210M, 2,5Ghz, 4GB/1600Mhz, nebo si musím koupit jiný comp. Díky za odpověď.

Kelley
Příspěvky: 253
Registrován: 10 bře 2009 14:09

Re: SONAR X3

Příspěvek od Kelley » 04 led 2014 10:16

Procesor je mírně pod hranicí doporučené minimální konfigurace, ale myslím že to pojede. Však to zkus nainstalovat a uvidíš. Licence ti platí pořád i když to pak dáš na jiný počítač. V noťasu hlavně povypínat wifi, bluetooth a jiné síťové vylomeniny, aby to nebrzdily.

Axerathix
Příspěvky: 287
Registrován: 08 dub 2010 12:38

Re: SONAR X3

Příspěvek od Axerathix » 04 led 2014 14:53

ja mam i5-2410M, 2.3Ghz a 4GBRam ak tych tvojich 4GB znamena ram. Ja mam sice X2 ale myslim ze rozdiel medzi X2 a X3 az taky neni.Tak mne ide Sonar X2 bez problemov, teda az na tie problemy co ma sonar :).

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Re: SONAR X3

Příspěvek od vasek » 06 led 2014 11:39

Jasně, že to pojede, proč by nemělo proboha?

Zdenek
Příspěvky: 3
Registrován: 13 lis 2013 13:10

Re: SONAR X3

Příspěvek od Zdenek » 16 bře 2014 18:09

Seznamuji se se SONAREM X3. Když vytvářím skladbu s více midi stopami, nemohu (nejde mi) přidat midi stopám ze zvukové banky (používám sampletank 2) opovídající zvuky. Vždy je slyšet ve všech stopách stejný zvuk (sample) a to ten, který vyberu jako první. Kdyby někdo věděl jak na to, moc by mi pomohl. Předem díky.

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Re: SONAR X3

Příspěvek od vasek » 17 bře 2014 15:32

Sampletank nepoužívám, ale obvykle to funguje tak, že jednotlivé zvukové banky jsou přiřazeny určitým midi kanálům a ty pak musí být nastaveny na midi stopách v Sonaru.

Zdenek
Příspěvky: 3
Registrován: 13 lis 2013 13:10

Re: SONAR X3

Příspěvek od Zdenek » 17 bře 2014 16:53

Právě tak to dělám a přesto to nefunguje. Asi se to nastavuje někde v Sonaru, případně v Sampletanku, ale nevím kde.

Odpovědět