Korg Gadgets (iOS DAW)
Re: Korg Gadgets (iOS DAW)
zdar banda,
uz niekto mate kupene tie korg module? chcel spm vediet ze ako to hra, teraz to maju za 29,90.
(to su akusticke piana rhodesy a pod)
uz niekto mate kupene tie korg module? chcel spm vediet ze ako to hra, teraz to maju za 29,90.
hubert to velmi vychvaloval.. ja to mam tiez, nie som taky odbornik kajnsmetke aby som sa vedel uplne vyjadrit ale subjektivne mi to hra paradne.. lepsie nez ten grand a epiano od sampletanku... rozhodne zdaleka to najlepsie co je na ios k dispozicii...
inak ked mas korg module, tak vsetky moduly z toho mozes pouzivat aj v gadgete.. on si to zdetekuje a naimportuje do seba a potom ti to tam ostane ak aj samostatnu module appku vymazes
inak ked mas korg module, tak vsetky moduly z toho mozes pouzivat aj v gadgete.. on si to zdetekuje a naimportuje do seba a potom ti to tam ostane ak aj samostatnu module appku vymazes
Hraje to perfektně, akorát můj iPad 2 už trochu nestíhá, hlavně u ac. piána. Typicky pro Korg zní nejlépe el. klavíry+clavinet a synťáky. Ac. klavíry a hammondky (roztáčení leslie pedálem v defaultu potěší) spíše průměr, ale rozhodně použitelné.lavender píše:zdar banda,
Tady jseš Dendy na tenkém ledědendy píše:hubert to velmi vychvaloval.. ja to mam tiez, nie som taky odbornik kajnsmetke aby som sa vedel uplne vyjadrit ale subjektivne mi to hra paradne.. lepsie nez ten grand a epiano od sampletanku...
nehadam sa, v pohode
hlavne to epiano mi prislo ze ma taky sirsi mohutnejsi zvuk.. specialne v extremnejsich modulaciach, lebo tam sa vzdy ukaze.. ale hovorim v tejto oblasti sa necitim uplne naslovovzaty odbornik 
No e piano od IK je dost placate oproti tomu co je v Module...
dakujem pekne za infosky 
Zkouseli jste nekdo MIDI sync pls? Ja jsem pouzil iRig MIDI a zkousel ho syncnout s Rolandem SP-505, ale neuspesne.
skusal som len interne medzi beatmaker 2(master) a gadget (slave) a frcalo to .. play/stop aj zmena tempa v BM2 ovladala gadget
OK, dik za info. Koupil jsem dneska Camera kit, tak zkusim jeste s nejakym jinym MIDI prevodnikem.
a ty skusas sync gadget > sp505 alebo opacne ?? je mozne ze gadget midi clock len prijima - nevysiela... v nastaveniach gadgetu si mal clock ext alebo auto ?
Je to tak - Korg Gadget umi byt jedine slave. V kazdym pripade SP505 jako master Korg Gadget nerozjel (volcu treba bez problemu). Zkusil jsem Funkbox na iPhone jako master a Gadget jako slave a to zafungovalo, ale poslalo to jen "start", ale nesyncovalo to.
aha ty myslis midi song position pointer .. no ano, to nepodprouje.. len start/stop a zmenu tempa..
Tomu nerozumim - takze to neni vlastne "poradnej" sync
resp. k cemu to je?
poradnej sync je MTC a to nevie skoro ziadna krabicka .. krabicky vacsinou robia len MIDI CLOCK , transport controls (start, stop , continue) , a pripadne niektore vedia aj song pointer .. cize vedia si poslat cislo taktu , ktore prehravaju ..