Pulse Code Modular

Hudební software pro iOS, Android a Windows Phone
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12668
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Pulse Code Modular

Příspěvek od dendy » 30 srp 2013 19:16

Novy modular synth pre iPad ... celkom sa na neho tesim, z ukazok to znie hodne zaujimavo, interface je velmi pekny

http://www.pulsecodeinc.com/ Obrázek

mONOGRAm
Příspěvky: 992
Registrován: 16 úno 2005 17:42

Re: Pulse Code Modular

Příspěvek od mONOGRAm » 30 srp 2013 20:48

snad bude mat dostacujuci zvuk a dostatok modulov

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12668
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: Pulse Code Modular

Příspěvek od dendy » 07 zář 2013 01:26

uz sa to blizi, 12.9. v appstore

zoznam modulov : http://www.pulsecodeinc.com/modular.html

zatial to vyzera moc lakavo

mONOGRAm
Příspěvky: 992
Registrován: 16 úno 2005 17:42

Re: Pulse Code Modular

Příspěvek od mONOGRAm » 07 zář 2013 19:59

zatial vsetky moduly navadzaju ku subtraktivnej synteze.
kiezby casom rozsirovali o exotickejsie moduly.
Naposledy upravil(a) mONOGRAm dne 07 zář 2013 21:07, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12668
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: Pulse Code Modular

Příspěvek od dendy » 07 zář 2013 21:07

myslim ze by bol autor hlupak ak by casom nedoplnal dalsie moduly ako in-app purchases, to si priam pyta :-)

mONOGRAm
Příspěvky: 992
Registrován: 16 úno 2005 17:42

Re: Pulse Code Modular

Příspěvek od mONOGRAm » 07 zář 2013 21:08

dendy: kiezby 8)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12668
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: Pulse Code Modular

Příspěvek od dendy » 12 zář 2013 12:59

uz je to v appstore.. zakladna app je free, moduly sa dokupuju..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12668
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: Pulse Code Modular

Příspěvek od dendy » 15 zář 2013 13:32

hm trosku som rozcarovany po nejakej dobe skusanie

- gui je dost bugove, zvykne sa zaseknut a odscollovavat na nejaku cast, niekedy prestane reagovat
- co je horsie - malo volnych slotov, akonahle clovek chce nejaky zlozitejsi patch nakablovat - 3 osc, 3 lfo, 2 obalky a povedzme fm a pwm modulacie, filter, dst - zisti ze smola, neni kam...

mONOGRAm
Příspěvky: 992
Registrován: 16 úno 2005 17:42

Re: Pulse Code Modular

Příspěvek od mONOGRAm » 16 zář 2013 02:41

dendy: dtto. + stale tie chybajuce moduly 8)

charonme
Příspěvky: 1138
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: Pulse Code Modular

Příspěvek od charonme » 16 zář 2013 10:23

hehe ten preview pri browsovani patchami je genialny napad :)

skoda ze je tam to volne miesto vlavo a vpravo, pri scrollovani to dost vadi

a chapem to spravne ze nekupene moduly pritomne v patchoch funguju, ale sa nedaju ovladat a prekablovat?

mONOGRAm
Příspěvky: 992
Registrován: 16 úno 2005 17:42

Re: Pulse Code Modular

Příspěvek od mONOGRAm » 16 zář 2013 11:53

charonme: fu, tak na to mozno zodpovie Dendy, ja som hned kupoval i modul-pack

charonme
Příspěvky: 1138
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: Pulse Code Modular

Příspěvek od charonme » 17 zář 2013 00:43

uhh dost je zabugovane to scollovanie, by som cakal ze to bude vyriesene nejakymi standardnymi apple ui kniznicami. aj latencia sa mi u mna zda nejaka vysoka, vy ste na tom ako?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12668
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: Pulse Code Modular

Příspěvek od dendy » 17 zář 2013 09:01

mONOGRAm píše:charonme: fu, tak na to mozno zodpovie Dendy, ja som hned kupoval i modul-pack
myslis ze ja nie ? :mrgreen:

mONOGRAm
Příspěvky: 992
Registrován: 16 úno 2005 17:42

Re: Pulse Code Modular

Příspěvek od mONOGRAm » 17 zář 2013 13:57

dendy: aj zabug-ovani sme rovnako? 8)


Odpovědět