Vela som od tohoto syntaku necakal, ale o to viac ma prekvapil.. silny tucny zvuk, a fakt dost slusne modulacne moznosti.. gui je tis vychytane, prehladne a vyborne reagujuce... velmi velke prekvapenie a u mna okamzite mieste v prvej 5tke top iOS syntakov... rozhodne stoji za trosku vyssiu cenu (11€), hlavne pre ludi koho uz nudia dokola emulacie analogov
PS: Bolo by fajn pre prehladnost do nazvu temy uvadzat o aku platformu sa jedna aby clovek ihned vedel bez toho aby musel otvorit temu a zacitat sa do nej. Aspon ja to tak robim ze napisem nazov instrumentu + "VSTi". Zprehladni to forum a clovek potom nemusi kvoli nejednoznacnemu nazvu temy klikat na prispevky ktore idu mimo neho
na druhej strane mne je fuk ci je SW/HW alebo aka platforma.. ked je raz zaujiamvy rad si o nom precitam a vypocujem, minimalne aby som mal prehlad .. pchat do kazdeho nazvu aj platformu/technologiu mi pride zbytocnost, naopak zvysujuce neprehladnost navyse to ze je v 1 momente syntak len pre platformu X neznamena ze o mesiac nebude k dispozicii aj pre inu platformu
Dendy: zacinas mat nejake zuzene videnie sveta Ten screenshot je totalne bezpredmetny, ak si niekto pozera nove prispevky, tak sa orientuje v prvom rade na tom kratkom zozname na uvodnej strane webu...
Súhlasím, v názve by sa zišlo mať "iOs" , či jak sa to píše...
Včera som chcel nájsť thread o FM synťáku - aplikácii, čo si si (Dendy) pochvaľoval, a prioritne som sa zameral na hľadanie cez "ios". Až neskôr som si všimol, že "FM4".