alternativní automatizace u FL6…

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
moucha

alternativní automatizace u FL6…

Příspěvek od moucha »

Chce se zeptat..ve FL 6 jdou knoby automatizovat i křivkou pod Playlistem a ne jen ´´pro FL standardním známým způsobem´´ na to jsem přišel ukážu pravým tlačítkem na čudl a dam ´´Create automation Clit a můžu zakreslovat křivku pod Playlistem ale nepřišel jsem na tohle: Mám např Automatizovaných 50 čudlů chci se pak vrátit ke křivce na jistém čudlu ale nemůžu najit funkci která by mi tu křivku našla v té zněti ostatních auto. křivek… a hledat to ručně je nadlidský úkol.
---Dik za radu---

kexik

Příspěvek od kexik »

v browseri je zalozka current project, pod nou zalozka automation a pod nou vsetky automation eventy aj automation clipy ktore su. na ktory kliknes, ten sa ti otvori aj s prislusnym patternom. a dlhe "all song" automatizacie ti silne odporucam nahravat do jedineho patternu (trebars do toho defaultneho "main automation" cislo 9) inak sa z toho zblaznis, potazne budes furt pouzivat browser

inak pokial nemas kontroler a fakt to krutis myskou, pouzivaj automation clipy, su ovela vyhodnejsie kedze tahas hladke krivecky a mas ich vsetky na ociach. nevyhoda je ze si ich mozes nahodnym klikom rozhybat kedze ich nejde schovat/zamknut (ale i to raz bude ;( )

moucha

Automation Clip

Příspěvek od moucha »

-dík-Jo ale právě u toho druhého případu u Automation Clipu nechápu jek tu křivku kterou udělám (jako jednu ze 100 křivek) najdu v pozdější fázi skladby…ručně to hledat (tam dole pod Play Listem) je nereálné…tohle nechápu…
:cry:

kexik

Příspěvek od kexik »

tu cast pod playlistom mozes vertikalne zoomovat... a 100 automatizacii... nenechaj sa vysmiat

moucha

Příspěvek od moucha »

(100 byl priklad...ale i kdyz proc ne?)
Tak to nechapu...

kexik

Příspěvek od kexik »

co nechapes? chytis pravy roztek automatizacneho "podokna" a potiahnes nahor... sirka rezanca sa zvacsi...

Odpovědět