Alternativni DAW

Trackery, Reason, FL Studio...
emptysound

Příspěvek od emptysound »

A co energyXT 1.4 ?

kexik

Příspěvek od kexik »

cyril, ak ti ide o jednoduchy az radoby primitivny pristup, tak skus protools LE/m-powered. zdanie samozrejme klame, vie to skoro vsetko co cubase... dufam ze nevyvolam nejaky flame, mne to tak pripada (OSOBNY NAZOR)

rastis

Příspěvek od rastis »

m-powered som skusal v nejakych verziach 6nieco. napriek tomu, co sa tu o tom obcas pise mi to prislo ako prijemne a intuitivne prostredie. akurat akosi HW narocne - cca ten isty projekt s tymi istymi FX, co si v starom DAW popiskoval, tu sa ani nepohol. bolo mi odporucane, ze verzie od 7 vyssie to maju nejako doriesene a funguju seriozne, no taku verziu som nikde "nekupil", respektive vyzadovala nejake iLoky ci co...

elektri

Příspěvek od elektri »

kexik píše: vie to skoro vsetko co cubase...
ale jen se zvukovkou M-audio

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Cyril píše:Tak jsem zkousel Cubase, Samplitude, Seqoiu, Ableton, Logic, EnergyXT, EnergyXT2, Usine Pro, Tracktion 2, SAWstudio, Fruity Loops, Reaper... a ani u jednoho jsem zatim nezustal. Poradte, kam se ubirat dal v hledani nejlepsi DAW...

chtel bych aby mela- vstcka, audio, midi, freeze a to je asi tak vsechno na cem trvam...
To to je pekna ukazka toho , ako clovek nevie co chce .. cyril trva na veciach , ktore maju snad vsetky spominane softwary .. cize by mu mal kazdy vyhovat .. ma vsetky veci na ktorych trva ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ja som nedavno kupil sem do prace Protools LE 7,3 + Mbox mini za 12 litrov .. to je skutocne smiesna cena ..

peteness

Příspěvek od peteness »

podle me je idealni se co nejdriv chytnout Cubase nebo Logicu, zustat u nej a nedivat se jestli je na druhe strane plotu trava zelenejsi.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

cyrile asi by ses mel zamyslet, jestli ma vyznam, se nad vsim takhle zamejslet. jestli nahodou neni lepsi mit nejakou vizi a za tou jit s pomoci vsech dostupnejch prostredku. a hlavne neresit furt...
edit: dneska vysel update ardour: http://www.kvraudio.com/get/2681.html

hondzykk

Příspěvek od hondzykk »

to čumim cyrile :shock: příde mi že opravdu řešíš píčovinu prostě buď zůstaň u toho co používáš teď, nebo prostě jeden z těch softů vem a začni se v něm učit :roll: když sem se tim tady prokousal mi v hlavě naběhlo, že kdo moc dlouho vybýrá tak ten přebere respektive si vybere ouplnou hovadinu

a propo příde mi že hledáš hovno tam kde ho pes nevysral ::: a to co hledáš leží tam kde si už hledal ::

nechci tě nasrat je to muj dojem a ty sprosty slova sou myšlený jakože vtipně a ne jako urážka

freecoolin

Příspěvek od freecoolin »

pánové má nějaký soft (cubase, logic atd..) vlastní nebo obecný programovací jazyk, který by se dal použít k psaní maker a různých utilitek?

mám na mysli něco ve stylu LISP + AUTOCAD, nebo VISUAL BASIC + MS

TAP

Příspěvek od TAP »

freecoolin píše:pánové má nějaký soft (cubase, logic atd..) vlastní nebo obecný programovací jazyk, který by se dal použít k psaní maker a různých utilitek?

mám na mysli něco ve stylu LISP + AUTOCAD, nebo VISUAL BASIC + MS
SONAR má CAL. Je to na bázi LISP

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

fast tracker

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Tak jsem nainstaloval Sonar 6 a zkousim ho. Teda pokousim se, je to hodne slozitej program, zda se mi. Uz jsem objevil, ze do jisty miry funguje, jako Samplitude, objektove, tzn. da se priradit efekt(y) k objektum ve stope, coz je skvely!!! Mate me konzole, jsem zvyklej ze samplitude zmackout M a mit mixpult kterej se meni podle velikosti okna, tady je to jakysi Console View, okno ktery se furt musi vselijak zvetsovat, scrollovat v nem... prijde mi to neprakticky, ale treba do toho proniknu...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

emptysound: vadi me, ze je ukoncen jeji vyvoj a absence tradicniho linearniho sekvenceru a par dalsich veci... spis se tesim na vychytanou verzi XT2

safa
Profesionál

Příspěvek od safa »

Cyril píše:Tak jsem zkousel Cubase, Samplitude, Seqoiu, ...

...chtel bych aby mela- vstcka, audio, midi, freeze a to je asi tak vsechno na cem trvam...
... to vsechno Samplitude / Sequoia ma, a tusim ze i Cunase, Nuendo a Sonar ... v cem je problem ?
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Odpovědět