Audio Aplikace pro Windows Mobile

Trackery, Reason, FL Studio...
dendy

Příspěvek od dendy »

drummer: tak toto by aj mna zaujimalo,sice pochybujem,ale ak by bola... toby bola skvela alternativa na live pre playback podkladov...

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

Obrázek
live free or die!

kexik

Příspěvek od kexik »

windows CE NEPODPORUJE audio class usb

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

máte tam mít linux
Obrázek
live free or die!

TAP

Příspěvek od TAP »

Nebyla by nějaká free ladička? Kamarád si pochvaluje tu co má, ale trial mu končí za dva dny. Je tak zoufalý, že uvažuje o zakoupení.

dendy

Příspěvek od dendy »

co je na tom zufaleho ? ak ju pouziva a vyhovuje mu,nech ju kupi a hotovo... ja to tak robim stale a pride mi to uplne normalny postup...

kexik:aha, tak potom je to jasne...

TAP

Příspěvek od TAP »

dendy píše:co je na tom zufaleho ? ak ju pouziva a vyhovuje mu,nech ju kupi a hotovo... ja to tak robim stale a pride mi to uplne normalny postup...
vyřídím

psk501

Příspěvek od psk501 »

kexik píše:psk501: to placanie sa so psami mam brat ako osobne, ci co? osobne mam audio v mobile za jeden z najsprostejsich napadov ake sa tu vyskytli, neviem preco by som mal na to reagovat...
Sorry neuvedomil sem si tvou vyraznou podobu s timto zivocisnym druhem, nebylo v tom nic osobniho ani sem nemyslel nikoho konkretniho i kdyz do me skatulky "top pes tohohle fora"taky spadas :)
Amorph píše: psk: pekny aplikacky, mam pocit, ze jsem nekde videl i spesl verzi Cubase pro symbiant a windows ce. A neco free jsi nenasel?
Akorat jiz zminovany syntrax, milky tracker, sunvox..a jim podobne, nic co by stalo za zminku.

nooly

Příspěvek od nooly »

kexik píše:na symbian je syntrax. zadarmo, 3.5MB, vyskusane na nokii 6120c. kto chce aby mu praskli oci a nervy, do toho
ja si obcas na mobilu neco v trackeru v busu/vlaku splacam... na zaznamenani napadu je to tak akorat (aby mi nezacaly praskat oci a tyct nervy : )
psk501 píše:
Amorph píše: psk: pekny aplikacky, mam pocit, ze jsem nekde videl i spesl verzi Cubase pro symbiant a windows ce. A neco free jsi nenasel?
Akorat jiz zminovany syntrax, milky tracker, sunvox..a jim podobne, nic co by stalo za zminku.
huh co mas furt proti trackerum? to zes jim neprisel na kloub neznamena, ze to nejsou nadherne kousky sw. zrovna ten sunvox toho umi docela dost...

dendy

Příspěvek od dendy »

ten AudioBox vie aj export do WAV .. normlane tam kde je save projektu tak je aj save do WAV ... (kukam to v demo verzii)

inak na "poznacenie napadov" si aj tak neviem predstavit robit v niecom takom.. u mna su napady dost uzko spojene s konkretnym zvukom... takze nevidim v tom velky vyznam.. ale dost by sa mi pacilo ak by bola moznost dostat dnu/von zvuk vnejakej lepsiej kvalite a pouzivat to bud ako multitrack/sampler pre spodky na live alebo napr. ako efektor v style korg kaoss pad ;-) ...

inak musim povedat HTC Touch HD ma HODNE nahovno zvukovy vystup :(( uplne bez basov, este aj na dobrych sluchatkach to hra celkom naprd .. co ma dost sklamalo .. cakal som ze tam daju kvalitnejsi prevodnik.. hra to o 2 triedy horsie ako mp3 player co mam za 2000sk .. (na tych istych sluchatkach)

psk501

Příspěvek od psk501 »

nooly píše: huh co mas furt proti trackerum? to zes jim neprisel na kloub neznamena, ze to nejsou nadherne kousky sw. zrovna ten sunvox toho umi docela dost...
O tech uz na ezone zminka je jak sem uvedl na zacatku topicu takze sem predpokladal ze tyhle amorf nemysli. Omlouvam se ti za spatnou formulaci. Jsem pitomec.

kexik

Příspěvek od kexik »

ked nad tym tak uvazujem co by mne pomohlo by bol programek ktory by vedel kvazi hdr, ziadne syntaky, ale ciste viacstopu nahravku, aby som si vedel navrstvit napad zapiskany, zaspievany alebo zaharmonikovany. idealne symbian a s maximalne dementnym gui, na ktorom by nebolo treba nabiehat 6pixelovym kurzorom na 12pixelove objekty

nooly

Příspěvek od nooly »

psk501 píše:
nooly píše: huh co mas furt proti trackerum? to zes jim neprisel na kloub neznamena, ze to nejsou nadherne kousky sw. zrovna ten sunvox toho umi docela dost...
O tech uz na ezone zminka je jak sem uvedl na zacatku topicu takze sem predpokladal ze tyhle amorf nemysli. Omlouvam se ti za spatnou formulaci. Jsem pitomec.
nebud na sebe tak prisny, byl to namet na pratelskou vymenu nazoru =) samo ze neni sw, ktery by se zalibil vsem...

Odpovědět