battery 3
battery 3
Cau
Mam novy problem a prosim o radu, pred casem jsem presel na acid a pouzivam v nem battery 3 na bici a samply.
Ten problem je v tom ze nevim jak presvedcit battery aby respektoval delku midi not, tedy kdyz mam v pianorollu nastevenou treba notu a4 na delku jedne doby a sampl v baterce je delsi tak aby ta baterka nehrala celej sampl ale jenom tu jednu dobu. diky
Mam novy problem a prosim o radu, pred casem jsem presel na acid a pouzivam v nem battery 3 na bici a samply.
Ten problem je v tom ze nevim jak presvedcit battery aby respektoval delku midi not, tedy kdyz mam v pianorollu nastevenou treba notu a4 na delku jedne doby a sampl v baterce je delsi tak aby ta baterka nehrala celej sampl ale jenom tu jednu dobu. diky
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
Re: battery 3
ahoj, to je problem tykajici se konkretne jen kombinace acid+battery (potom nevim). jinak samozrejme obalkou, asi mas moc dlouhej Release.
jo jasne mrknu se apropo umi baterka vlastne respektovat delku midi not???
-
longsleeper
...nebo v záložce wave nastavím délku samplu těma červenýma zarážkama start end
jasne ale markry pro kazdej je dost pracny, treba v flku pouzivajic directwave s tim neni problem, jak dlouhou notu namaluju v piano rollu tak dlouho hraje sampl v direct wavu ja na kompu fl nemam cili ani nevim jestli baterka tohle umi.???
Jen obecně - není náhodou Battery záležitost pro bicí? Tam je přece potom délka not sama o sobě irelevantní a záleží na samotné délce samplu....ale samozřejmě do toho může mluvit i architektura toho engine (v Battery). Jen jsem to podotknul, s Battery jsem nikdy nepracoval....
P.
P.
-
- Profesionál
jasne, ale muzes chtit kratsi uder nez delka samplu.
Jo, to jo. Ale tohle se dá řešit i v rámci alternující skupiny zvuků, ale vyžaduje to zase o něco víc not
P.
P.
-
- Profesionál
nenapada me duvod, proc to tak ale resit (?).
Ne - já to jen zmínil pro úplnost. Takhle by měly teoreticky fungovat všechny věci podporující některý z MIDI standardů (bavíme se o bankách bicích). Můžu se pak v Cubase (například) pohybovat pouze v Drum Editoru a délka not mě nezajímá.
P.
P.
no ale sak to ma snad kazdy sampler .. bud one shot , alebo normalny sampel , kde zavisi od dlhzky noty .. to ako battery nema ? neverim tomu ..
ja prave nevim s acidem jsem zacatecnik nicmene muzete mi prosim doporucit nejaky vst jako directwave v fl studiu??
krome kontaktu
krome kontaktu