Cakewalk 9 - podivná chyba

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
dj-bobr2

Cakewalk 9 - podivná chyba

Příspěvek od dj-bobr2 »

Ahoj,
po diskové chybě, která postihla registr, jsem ho obnovil z cca týden staré zálohy. Od té doby se mi při otevírání některých projektů v Cakewalku 9 objeví chyba "Vyhledání selhalo na .." a název souboru. Napadlo mě, že to je nějakým chybějícím DX pluginem použitým v projektu, všechny jsem přeinstaloval, ale beze změny.
Neznáte někdo nějaký debug mód Cakewalku, nebo příčinu téhle chyby? Na jednom projektu, který mi tohle dělá, mi fakt hodně záleží (song o holce pro holku :D)

edit: na jiném počítači soubor otevřít jde, ale na něm zase nejsou nainstalované potřebné pluginy a z administrativních důvodů na něj nemůžu nic instalovat :/

rastika

Příspěvek od rastika »

Ahoj
mal som taky isty problem ze my nesiel otvorit projekt z neznameho dovodu.
nastastie mam fyzicky dva disky a na nich nainstalovane dva systemy a dva
samostatne cubase.projekt som otvoril jednoducho na tom druhom cubase
mozno staci na druhej particii mat nainstalovany druhy system a pod nim
druhykrat tvoj Cakewalk? umna to zabralo.vyskusaj to.

dj-bobr2

Příspěvek od dj-bobr2 »

Problém "vyřešen": na vedlejším počítači jsem soubor otevřel, včetně audio clipů, ale bez efektů. Uložil jsem ho jako .bun, přenesl na můj hlavní počítač a tam načíst šel. Efekty jsem dal do kupy podle starší verze souboru, kterou jsem měl zálohovanou a šla načíst. Chybí jen několik posledních změn - efekty na posledních třech stopách.
Proč se tohle stalo, už asi nezjistím...

rastis

Příspěvek od rastis »

Taketo cosi mi par razy spravil Sonar 3. Dovodom bolo Battery 1, crack. Dalo sa nainstalovat ako DXi alebo VSTi. Problem bol ten DXi. Sonar nic ine neberie a ked sa to tam narvalo, projekt uz nikdy nesiel otvorit, pokial sa Battery neodinstalovalo. Co som samozrejme zistil asi po troch znicenych projektoch :). Sranda bolo, ze ked sa Battery pouzilo ako VSTi wrappnute tym Cakewalk konvertorom, vsetko islo ako ma. Battery 2 uz taketo problemy v Sonare 5 nerobi :).

dj-bobr2

Příspěvek od dj-bobr2 »

HA! Uhodil jsi hřebíček na hlavičku. Zkusil jsem přeregistrovat VST adaptérem všechny pluginy znovu a původní projekt už jde zase normálně otevřít.

Odpovědět