Csound a vše okolo něj
"csound.dll was not found" - v tom pes.zip jsou stejny soubory, jako v tom 13 MB instalatoru, konkretne csoundvst.dll, takze nevim k cemu to ma bejt...
a z nabidky mi csound taky nejde spustit, "application has failed to start because libsndfile-1.dll was not found"...neco mi chybi asi, nebo jsou nejaky soubory nahrany jinde...
a z nabidky mi csound taky nejde spustit, "application has failed to start because libsndfile-1.dll was not found"...neco mi chybi asi, nebo jsou nejaky soubory nahrany jinde...
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 30 bře 2009 23:21, celkem upraveno 1 x.
ja vim ze je v psovi, nakopiroval jsem to do korenovyho VST adresare, do Csound adresare co se vytvoril po instalaci, do PES adresare, mam to tam 5x, ale nefunguje to a porad to hazi error ze to nemuze najit ten hlavni soubor, kterej tam je 5x...sakra je to divny, hodte mi sem aspon obrazek nebo sampl z toho Csound, at vim co to vubec je 
v obou to mam a nejde to no...jako dal jsem tomu sanci, protoze tohle je tvoje prvni (snad) rozumny tema, ale bud jsem jako tester tyhle veci zklamal ja a nebo ta vec je proste na kokot udelana a nema rada windows, coz je dost pravdepodobny jak se zda...jeste zkusim nahodit mozna ten Python jazyk, ale jinak se s tim srat je votrava...
ja chtel delat hudbu na Commodore 64, ale tohle by mohlo bejt co se obstrukci tyce jeste vetsi vyzva
ja chtel delat hudbu na Commodore 64, ale tohle by mohlo bejt co se obstrukci tyce jeste vetsi vyzva
no co to pise jsem psal, proste error, files was not found, z toho nevyctes kde je chyba, protoze ten soubor tam je...
kompilovat to asi bylo opruz, ale bylo by lepsi, kdyby to nejak fungovalo...asi mam smulu, nekde tusim ze je neco spatne, mozna na my strane, mozna ne, tezko to lokalizovat, je to neco jako problem kdyz mi Windows pise ze nemuze najit harddisk...resit se to da a musi, pokud to chci rozjet, ale nemam na to tedka moc sil...
kompilovat to asi bylo opruz, ale bylo by lepsi, kdyby to nejak fungovalo...asi mam smulu, nekde tusim ze je neco spatne, mozna na my strane, mozna ne, tezko to lokalizovat, je to neco jako problem kdyz mi Windows pise ze nemuze najit harddisk...resit se to da a musi, pokud to chci rozjet, ale nemam na to tedka moc sil...
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 30 bře 2009 23:48, celkem upraveno 3 x.