EnergyXT 2.5

Trackery, Reason, FL Studio...
Pytkin
Moderátor

Re: EnergyXT 2.5

Příspěvek od Pytkin »

cyril : zjavne asi nevies o com pises .. "vychytat stabilitu" neni vobec nic jednoduche .. casto krat neriesitelne , ak problemy su uz v jadre softwaru ..

Cyril

Příspěvek od Cyril »

nooly: na to je lepsi art teknika console, podle me... nebo muzes pouzit free verzi Usine, to je uplnej killer...
Pytkin: je mi jedno jak, ale vychytat stabilitu proste nejak musi. Lidem to pada jak svestky a obcas prijdou o pisnicku, soubor uz nejde otevrit atd. (taky se mi to stalo, grr). Mas pravdu, ze tomu nerozumim, jak to tak vypada, tak je vazne neco v tom softwaru asi uplne od zacatku spatne.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

cyril : jo .. ja som len chcel , aby si si uvedomil co pises . dodelat par veci je jednoduche .. vychytat stabilitu je fakt komplikovane .. hlavne sa to tazko robi , kedze sa to moze spravat na kazdom systeme inak , a clovek si to doma nenasimuluje ... cize musi spolupracovat s betatestermi .. atd atd .. ked to typek robi sam , tak mi to pripada az neriesitelne ..

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Pytkin: no pokud vim, dela to sam. Ale driv to fungovalo, mel dost aktivni komunitu, v podstate kdyz to trosku prezenu uzivatele byli zaroven betatesteri :) Podle me ho to uz nebavi nebo buhvico, ale mel to uz davno poctive rict, a ne nechat tak strasne dlouho verny uzivatele smazit se ve vlastni stave.

nooly

Příspěvek od nooly »

Cyril píše:nooly: na to je lepsi art teknika console, podle me... nebo muzes pouzit free verzi Usine, to je uplnej killer...
Pytkin: je mi jedno jak, ale vychytat stabilitu proste nejak musi. Lidem to pada jak svestky a obcas prijdou o pisnicku, soubor uz nejde otevrit atd. (taky se mi to stalo, grr). Mas pravdu, ze tomu nerozumim, jak to tak vypada, tak je vazne neco v tom softwaru asi uplne od zacatku spatne.
diky za tipy, usine je sice killer, ale prilis tezkopadne, pro me bohuzel nepouzitelne. ale jinak vskutku nadherne, ano. to co hledam je ciste modularni VST stack. jako u energyXT - nahodim, prihazuju pluginy, routuju je mezi sebou... mi nerikejte, ze uz nikdo nic takoveho neudelal =)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

nooly: proboha rikam to uz PO MILIONTY- Art Teknika console, presne to co hledas a dokonce to ma myslim volume na kazdym dratku (kdyz na nej kliknes)!!! :twisted:

VST i standalone.

Obrázek

jackies

Příspěvek od jackies »

Cyril píše:Lidem to pada jak svestky a obcas prijdou o pisnicku, soubor uz nejde otevrit atd...
Třeba to není chyba.
Třeba to je tak vychytaný špičkový program, že pozná nějakou zrůdnost, o kterou se v něm uživatel pokouší a normálně z toho regulerně zkolabuje a zničí ten pokus :)

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

zajímací. možná něco takového naprgramuju taky
Obrázek
live free or die!

listonos

Příspěvek od listonos »

Cyril píše:nooly: proboha rikam to uz PO MILIONTY- Art Teknika console, presne to co hledas a dokonce to ma myslim volume na kazdym dratku (kdyz na nej kliknes)!!! :twisted:
Akurat je to strasne pomale ked mam zapnute Aero, vo Viste som to neskusal ale pod Win7 clovek priam vidi ako sa vykresluju okna. Inak ako VST rack je este super Kore 2 od NI - celkom ako Combinator v Reasone.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

listonos: aha sorry tak to sem nevedel, ze to takhle blbne, ja jedu na XPckach... mam dojem ze uz je to starsi vec...

nooly

Příspěvek od nooly »

Cyril píše:nooly: proboha rikam to uz PO MILIONTY- Art Teknika console, presne to co hledas a dokonce to ma myslim volume na kazdym dratku (kdyz na nej kliknes)!!! :twisted:

VST i standalone.

Obrázek
sem ja to ale natvrdlo - diky za tip! :]

Odpovědět