Ez drummer + FL8

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
don corleone

Ez drummer + FL8

Příspěvek od don corleone »

Dajme tomu, že mám naklikané bicie v piano rolle v zložení kick/snare/hat/ride. Každý z nich si chcem vyviesť na unikátnu stopu, aby som ich mohol neefektovať každý zvlášť, rozhodiť do panorámy atď...
Lenže EZ má výstup len na jednu stopu. Mohol by som si síce otvoriť 4 EZ drummery a z každého ťahať sampel zvlášť, ale moje PC by asi neprežilo. :D Robí tu s tím niekto?

Cyril

Příspěvek od Cyril »

To neni pravda, ezdrummer ma vystupy pro jednotlivy bici, resp. mikrofony... takze jen vyresit, jak to v tvy DAW zprovoznit... mrkni do zalozky mixer v ezdrummeru a tam na kazdy savli dole mas moznost zvolit cislo OUTput, tak je tam zkus zmenit z defaultniho 1 na ruzny jiny, treba se ti ty vystupy pak objevej i v daw...

kexik

Příspěvek od kexik »

doncorleone: v nastaveni pre vst wrapper plugin (lavy horny roh pluginoveho okna) musis odfajknut use multiple outputs... ez drummer funguje s FL jak vino

don corleone

dikes. (lepsie neskoro ako nikdy :D)

don corleone

Re: Ez drummer + FL8

Na jednu vec neviem prist: Mixer v EZ obsahuje stopy a kazda je ocislovana. Lenze tieto cisla nesedia so stopami v mixeri v FL-ku. Jednoducho povedane, ked mam kick v EZ ako stop cislo 1, v FL sa mi vzdy da do stopy cislo 2, kick ma cislo 2 a v FL mixe sa vzdy da do deviatej stopy. Potom mam v mixe strasny zmatok, neda sa to nejak upravit?

Odpovědět