FL jak upravit vysku tonu samplu
FL jak upravit vysku tonu samplu
Ahoj, mam sampl basove linky.Chci ale z toho udelat delsi melodii.Kdyz to zapisu do pianorollu tak se mi zkrati nebo prodlouzi delka samplu, a to je spatne.Vyresil jsem to tak ze to mam ve slicery a kreslim automatizaci pro pitch, ale to je dost naprt.Urco existuje lepsi reseni, nejak udelat aby ten pianoroll strecoval jde??... kdo poradi??
Re: FL jak upravit vysku tonu samplu
Stretching ti predsa musi zabezpecit sampler..
Jo, jen zaboha nevim kde to zapnout.... proste mi ten sampler ve fl pitchuje klasicky.Potrebuju aby stretchoval.
Jen tak matne si vzpominam, ze v okne sampleru v zalozce SMP je timestretching polozka a je u nej rozbalovaci menu.
Nejsem si moc jisty, jestli je ale na to vhodny klasicky sampler ve fl. Radsi pouzij DirectWave tam by to melo jit.
Nejsem si moc jisty, jestli je ale na to vhodny klasicky sampler ve fl. Radsi pouzij DirectWave tam by to melo jit.
Jestli hledáš podobnou funkci, jako má Ableton, když si v něm chceš srovnat beaty, tak to FL myslím, že stále neumí.
Jemu jde jen o algoritmus time-stretching tzn. aby když hraje notičky se samplem, tak se mu nezkracovaly, ale
aby mu držely délku. To umí např. Native Instruments Intakt, NI Kontakt apod. právě ten directwave se tváří taky jako "dospělejší" sampler, takže ten by to měl umět.
aby mu držely délku. To umí např. Native Instruments Intakt, NI Kontakt apod. právě ten directwave se tváří taky jako "dospělejší" sampler, takže ten by to měl umět.
Aha, no to by FL umět mělo, ale nikdy jsem to neřešil, protože jsem to měl soustavně zaplé už od začátku. :/
Zkousel jsem direktwave a nic, ani jsem nenasel nastaveni co by stim mohlo souviset
(((((((