FL Studio 4
-
Ozzyoss
FL Studio 4
Co mám kde přepnout, abych v FL Studiu v seqenceru slyšel při označení ve stopě patternu zvuk, který tam vkládám. Když to přehraju jako pattern nebo song tak je vše v pořádku, ale při vkládání nic slyšet není.
-
MMtm
pri vkladani do patternu to nezahra. hra to, ked notujes do piano roll. inak plati vsecko co napisal ozzyoss. ak si zapnes mapovanie klavesnice (taka ikonka s klavesami/klavesnicou a s +) tak ti bude sampel hrat aj pri mackani pismenovych klaves na klavesnici (uz aj s transpoziciou na prislusny ton)
No to piano roll je dobrá šílenost........
Měl bych další věc.......Když chci přehrát song od jiného místa než od začátku, tak si ho v playlistu označím myší, ale při opakovaném přehrání to musím znovu označit a pořád dokola, nejde to jinak? Aby to označení tam zůstalo.
A ještě, (to už nesouvisí s muzikou), jak mám nahrát obrázek ke svému jménu v tomhle fóru, a? zadávám co zadávám, za boha to nejde. Dík.
Měl bych další věc.......Když chci přehrát song od jiného místa než od začátku, tak si ho v playlistu označím myší, ale při opakovaném přehrání to musím znovu označit a pořád dokola, nejde to jinak? Aby to označení tam zůstalo.
A ještě, (to už nesouvisí s muzikou), jak mám nahrát obrázek ke svému jménu v tomhle fóru, a? zadávám co zadávám, za boha to nejde. Dík.
Ozzyoss
piano roll je JEDINA moznost ako vo fl pracovat ako tak profesionalne. nastavit si v patterne aby bol uder mimo dobu je hnusna onania...
pri tom prehravani neviem na co sa vlastne pytas... ak tam nastavis na hornej liste navratnik, tak ti prehra cely playlist a potom sa vrati k navratniku a sekvenciu od neho po oniec bude donekonecna sluckovat. pokial si zelas sluckovat inu sekvenciu, tak si ju vyselektuj mysou na hornej liste (cervene sa to vysvieti). potom ak nastavis kurzor na zaciatok, tak ti to bude hrat po koniec selekcie a potom bude sluckovat selekciu, je to podobne ako lokatory v cubase... neviem co ti na tom neni jasne
obrazok si natiahnes tak, ako je to napisane v pokynoch pri nastaveni
tzn musis ho mat dakde na webe a nesmie mat viac ako 50x50 pixlov; potom link nan vpises do onoho chlievika a odklepnes
pri tom prehravani neviem na co sa vlastne pytas... ak tam nastavis na hornej liste navratnik, tak ti prehra cely playlist a potom sa vrati k navratniku a sekvenciu od neho po oniec bude donekonecna sluckovat. pokial si zelas sluckovat inu sekvenciu, tak si ju vyselektuj mysou na hornej liste (cervene sa to vysvieti). potom ak nastavis kurzor na zaciatok, tak ti to bude hrat po koniec selekcie a potom bude sluckovat selekciu, je to podobne ako lokatory v cubase... neviem co ti na tom neni jasne
obrazok si natiahnes tak, ako je to napisane v pokynoch pri nastaveni
tzn musis ho mat dakde na webe a nesmie mat viac ako 50x50 pixlov; potom link nan vpises do onoho chlievika a odklepnes
Díky za odpověď. Bylo to přesně to, co jsem nevěděl (červené označení). Mimochodem, dělám s tímhle programem sotva týden, tak se nediv, že mi něco není jasný. Předtím jsem dělal několik let ve FT2 a jeho následovnících (Mad Tracker) atd.
No a jako onanii vidím spíš to zobrazení obrázku. Proč mám schánět někde něco na webu a ještě se vejít do 50x50, když bych mohl použít něco z HDD jako na jinech fórech a v pohodě to do tý velikosti upravit.....
No a jako onanii vidím spíš to zobrazení obrázku. Proč mám schánět někde něco na webu a ještě se vejít do 50x50, když bych mohl použít něco z HDD jako na jinech fórech a v pohodě to do tý velikosti upravit.....
Ozzyoss
Upload obrazku na server je zatim zakazan z bezpecnostnich duvodu (nejsou prava pro zapis), ale momentalne jednam s adminem o povoleni teto funkce.Ozzyoss píše:No a jako onanii vidím spíš to zobrazení obrázku. Proč mám schánět někde něco na webu a ještě se vejít do 50x50, když bych mohl použít něco z HDD jako na jinech fórech a v pohodě to do tý velikosti upravit.....
ress | electrozone