Moje představa je, že bych na tvorbu hudby používal zvuky vytvořené pouze ze Sample Tank (mj. ve verzi Total studio , která obsahuje mimo sample tank i sample moog, sample tron, sample synth a Miroslav philharmonic).
Když spustím Fruity loops, vytvořím si v patternech novou stopu (z možností odkud kanál bude pocházet, vyberu Sample tank, který se mi zobrazuje jako VST).
Tím teda docílím, že mám Sample tank na 1 zvuk na 1stopu Fruity loops) .
K vytvoření plnohodnotného tracku ale budu potřebovat nejmíň 10 a spíš více kanálů (bicí, plochy, nástroje...)
Takto otevírat vždy 1 VST Sample Tank pro každý kanál ve Fruity mi přijde docela náročné na výkon PC. Není nějaká lepší cesta, jak s tím pracovat?
Vím, že Sample tank má sám o sobě možnost mít najednou spuštěno 16 zvuků v jedné aplikaci , je možné to třeba nějak snadno "namapovat" na Fruity loops?
Předem díky za radu, neboza tip, jak jinak efektivně pracovat s kombinací Sample Tank, DAW (v tomto případě Fruity, ) a Midi keyboard (Axiom 61).
V podstatě hledám cestu, jak to začít efektivně používat, dříve jsem dělal něco ve Fruity jen tím stylem, že jsem si v editačním programu Soundforge nastříhal nějaký samply /loopy a ve spojení s interníma nástrojema Fruity loops vznikal track.
Teď bych rád využíval zmíněný Sample Tank a keyboard, jenom jsem uváznul na tom, že vlastně nevím, jak když si v Sample tanku vyberu nějakej vhodnej zvuk a zahraju si ho na midi keyboardu, jak ho vlastně dostat do fruity loops, jako stopu.
Tak to je vlastně těch otázek víc