FL STUDIO bez instalace

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
alquadim

FL STUDIO bez instalace

Příspěvek od alquadim »

Cest,

zkousel jsem orezat FL Studio na minimum a upravit ho tak, aby fungoval bez instalace (cili pokud nainstaluji znovu OS, spustim ho primo bez instalce).

Vsechno jede, i pluginy, jen jsem objevil jeden maly problem. A to to, ze pri zapisu existujiciho *.fl souboru se mi nechce prepsat, jde to pouze zapis do noveho souboru.

Teoreticky to zase neni takovy problem, ale rad bych to vychytal, abych nemusel kazdou malou upravu v jednom songu zapisovat do noveho souboru.

Nemate nekdo tuseni, cim to?

Predem diky.

kexik

Re: FL STUDIO bez instalace

Příspěvek od kexik »

preco takto? ak ti ide o zachovanie povodnych nastaveni, proste si na starom systeme vyzalohuj imageline adresar (co uz si urobil), na novom systeme nainstalujes, cim sa vytvoria spravne registre (a instalacia je RYCHLA) a potom mozes adresar imageline prepisat povodnym obsahom. a voila.... ja to tak robim odjakziva. jedine co sa strati su veci co sa ukladaju do registrov, cize zoznam naposledy editovanych trackov

alquadim

Příspěvek od alquadim »

melo by to byt prenosne, cili kdyz prijdu nekde jinde, spustim z flash (nebo z ext. disku) a muzu poustet ci upravovat kdekoliv...

jackies

Příspěvek od jackies »

Nevymýšlej hotové.
Stovky portable aplikací řeší stránka, kterou máš v PM.
Hotové Portable FL tam je také.

Mám také takovou flasku, kde mám od grafického editoru, multitracku, páličů, přehrávačů po office atd ....
Dokonce si už ani nedávám většinu instalačního softu ani do kompu.
Registry mám čisté a stačí mi při nové instalaci jen nakopírovat co potřebuji.

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

tohle je přesně důvod, proč windows nepoužívat. REGISTRY
Obrázek
live free or die!

alquadim

Příspěvek od alquadim »

Zdravim,

zkousel jsem FL Studio portable, jenomze je v tom jeden hacek. Pouzivam ASIO4ALL, tusim v. 2, a portable FL Studio bohuzel ASIO4ALL nevidi v nastaveni Audio, coz je velky nedostatek pro zive hrani (nizka latence). Kdyz FL Studio nainstaluji klasicky, neni problem, ASIO4ALL se objevi.

Uz jste se s tim nekdo nekdy setkali? Pokud ano, v cem je problem? A pokud ne, v cem by mohl byt? Zkousel jsem co me napadlo, ale asi toho bylo malo. :)

Tak diky aspon za precteni a preju hezky hudebni vikend.

S.

Odpovědět