Zdravím,
moja otázka znie jasne ako namappovať dany produkt do flka pozeram som kopu videí aj roznych návodov ale stale mi to akosi nejde ja konkretne vlastním: korg nanopad2 a m-audio oxygen 25 a neviem si s tým rady čo a ako kedže je to moj prvy hardware doteraz som s flkom problemy nemal kedže osm pracoval bez toho ale vravle osm si už dlhší čas robi hubu takto čo tak skusiť neaky hardware na začiatok som si vybral tieto dva kusy cenovo asi take vyladene na začiatok, ono ked to zapojim a tzv naištalujem do flka tak ono to oboje v celku fachči ja len nerozumiem ako si to namappovať podla seba napr. aby jednotlive pády nebol v fpc rozhádzane alebo či sa dá aj jednolivý pád priradiť k jednemu samplu v patterne atd proste celkovo o mapvoani v flku so v podstate nič dobre nenašiel len take utršky preto píšem sem či niekto nevie ako na to... ja viem som uplny... asi ma ako vždy ludia na tomto fore vyhatuju že čo sem pišeš ked nevieš mappovať a atd... ale ved na to predsa forum je aby človek človeku poradiť a nie ho znemožnil... nikto nepadol z neba učený... dakujem ža každu radu velmi ich potrebujem... peace
FL studio mapping
Re: FL studio mapping
Stlač resp. urob pohyb nejakým knobom v FLku (v nejakom VST), ktorý chceš namapovať. Potom nič iné nestláčaj, len prejdi do kolonky (v ľavo hore) Tools -> Last tweaked -> Link to controller -> Pohýb/Stlač, klavesu/knob ktorý chceš namapovať na MIDI kontroleri -> Accept.
Hotovo
Myslím, že pady by sa mali namapovať samé, ak to máš dobre nastavené v MIDI settings a myslím, že sa na pady používa VST z FLka ktoré sa volá FPC.
Snáď pomohlo.
Hotovo
Myslím, že pady by sa mali namapovať samé, ak to máš dobre nastavené v MIDI settings a myslím, že sa na pady používa VST z FLka ktoré sa volá FPC.
Snáď pomohlo.
Re: FL studio mapping
diks bro keybord už v podstate namapovany mám ..
jedine tie pady mi robia akosi problem mapoval som ich v tom fpc ale je to rozhadzane a 3pady ani nereaguju už som sťahoval aj z off. stranky korg kontrol editor ale z toho som uplny jelen
jedine tie pady mi robia akosi problem mapoval som ich v tom fpc ale je to rozhadzane a 3pady ani nereaguju už som sťahoval aj z off. stranky korg kontrol editor ale z toho som uplny jelen