FL Studio problém ?

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
markuc

FL Studio problém ?

Příspěvek od markuc »

Ahoj, zkousim si FL, je to vsechno krasne jednoduchy a funkcni, ale jako zacatecnik mam jeden problem - kdyz si sampl prehravam v prerollu v browseru, nejak hraje. A kdyz ho pretahnu na stopu v okne patternu, hraje uplne jinak, treba Kick se mi zmeni k nepoznani, je preladenej a dlouhej ... je tam defaultne nejaky presamplovani, nebo co delam spatne ?

Diky za radu vsem odbornikum na FL ... :)

EDIT : Vyreseno, mel jsem uplne neznatelne vyjetej knob TIME u Time stretchingu ... zajimavy, ze to tam skoci takhle samo ...

Takze to tu asi muzete smazat ... :oops:

qwertown

Re: FL Studio problém ?

Příspěvek od qwertown »

tak ja tohoto vlakna vyuziju a zeptam se co mam udelat abych v FL studiu 9 videl playlist, ktery ma 2 casti.
vidim bohuzel pouze tu horni cas kde po leve strane jsou tracky, ale ta druha cast kde po leeve strane jsou paterny mi tu chybi. poradite ?? diky Q.

kexik

Příspěvek od kexik »

mas ju zasunutu pod hranu obrazovky... zmaximalizuj si okno FL a uvidis kde je

rb.class

Příspěvek od rb.class »

zdravim
vyuzijem tento vseobecny nazov temy.
Jedna sa mi len o main pitch..a problem je ten ze fl default pluginy posuva hore ,dole o ine hodnoty ako wrapper externe veci..proste sa tonina nemeni rovnaku u tychto dvoch skupin...viete mi stym pomoct ?
- pc-4 core ,4GB ram
- Fl studio 10
- m.audio keystation 88es
- behringer B3031A

kexik

Příspěvek od kexik »

proste si vypni automaticke stretchovanie audia... alebo si ho zmen z resample na tonal, potom ti prerata tempo ale zachova pitch. ovsem to przni zvuk, samozrejme.

rb.class

Příspěvek od rb.class »

nechapes...rozdieli v tonine su v default syntoch napriklad 3x Osc a potom v externych syntoch..to co uvadzas ty je len na wav

proste defaull fl synty a wavi pitchuju inak ako externe synty..

priklad: zdvihnem main pitch uplne hore a fl veci sa zdvihnu vsetky o jednu oktavu hore, externy synth sa zdvihne tak o jednu desatinu oktavi
- pc-4 core ,4GB ram
- Fl studio 10
- m.audio keystation 88es
- behringer B3031A

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Tohle může být (obvykle to tak také je) věc čistě nastavení rozsahu Pitch Bend. Default bývá v drtivé většině +/- 2 půltóny. Lze zvětšovat i změnšovat - dle možností daného nástroje.

P.

kexik

Příspěvek od kexik »

presne tak, pitch v VST specifikacii je len jeden ton... takze vstcka nepitchuju o oktavu jak interne generatory, ale cely rozsah kolecka je vzdy jeden ton, bez ohladu na nastavenie rozsahu

Agent Provocateur

Příspěvek od Agent Provocateur »

Zdravím,
kupil som klavesy Mopho X4 a pri prepínaní presetov mi vo FL Studiu prepína zároven aj channels v step sequenceri. Ako sa da najlepsie vyriesit tento problem? Predpokladam asi nejakym Midi filtrom..

Díky
Naposledy upravil(a) Agent Provocateur dne 17 zář 2013 10:52, celkem upraveno 1 x.

Agent Provocateur

Příspěvek od Agent Provocateur »

nikto nič?

Odpovědět