FRUITY LOOPS 8 - nastalo ticho

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
mastaba95

FRUITY LOOPS 8 - nastalo ticho

Příspěvek od mastaba95 »

Zdravim, potreboval bych poradit ohledne jedne situace - zkousel jsem si zvuky z PoiZone, ktery je tam jako demo, samozrejme to nejde ulozit, ale zkousel jsem zvuk nasamplovat skrz edison, ulozil jsem si ho a nasledne vlozil jako novej sample, vsechno v pohode, ulozil jsem si to, ale po dalsim otevreni se ozyva uz jen maly prasknuti z bedny a ticho. Zadnej zvuk to uz nechce vydat i kdyz kliknu na fruit samply v levym panelu, taky nehrajou. Jediny co funguje je, ze kdyz to edison nahrava, zvuk pak jde. Docela mi to vrta hlavou, protoze vsechny ostatni ulozeny veci mi fungujou bez problemu... :?:

kexik

Re: FRUITY LOOPS 8 - nastalo ticho

Příspěvek od kexik »

vyhod si edison z inzertu

mastaba95

Příspěvek od mastaba95 »

diky moc..si klepu na hlavu jak to bylo jednoduchy. Ja tady nad tim premejslim tri mesice:)

kexik

Příspěvek od kexik »

on totiz edison "neprepusta" signal, jedine v record mode. idealne je pridat edison nie na master ale na nejaky FX kanal, ktory si oznacis ako rec. tam mozes robit zaznam (predtym samo musis naroutovat nahravany nastroj na onen FX kanal), ale nahrate wavy potom pridas ako audioclipy a naroutujes na ine fx kanaly.

mastaba95

Příspěvek od mastaba95 »

Mas pravdu, mel jsem ho na masteru, toto jsem nevedel..edison pouzivam jen obcas pri nahravani, protoze me to nebavi cvakat vsechno do playlistu, tak to nahraju jakoby live. Kazdopadne dik za tu radu, uz si to muzu konecne znova poslechnout:)

Odpovědět