Fruity Wrapper error

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
D4VE

Fruity Wrapper error

Příspěvek od D4VE »

Cawte, neviete mi poradit s tymto problemom? Po nejakej dobe mi zacalo FL-ko hadzat takyto error s Fruity Wrapperom: .........The Fruity Wrapper plugin has caused a critical error while loading its state. It is strongly advised to close the application and restart it, without trying to save your project. You will find a backup history of yours projects in the trash bin folder. Please contact you plugin's manufacturer for this problem............ked ho vypnem a znovu zapnem nevyhodi mi tento error hned, ale po nejakom case (napriklad ked spustam nejake VST-cko, alebo pridavam nejaky effect). Nerobilo mi to zo zaciatku, zacalo to z nicoho nic. Pustil som si aj Error scan, ale nevyriesilo to. Tak ak mate niekto podobne skusenosti, privital by som rady.

James L.

Re: Fruity Wrapper error

Příspěvek od James L. »

zdar,

tohle mi dělalo jedno VSTičko, ale už nevim který. FL už víc jak půl roku nepoužívám.
Nicméně tohle bych zkusil řešit když už tak postupnou odinstalací VSTiček a VSTček. Vždycky bych odinstaloval jeden a plugin a pak to zkusil znova.
Kdyby to nepomohlo, pak bych zkusil ještě reinstalovat FL s tim, že bych předtím ještě resetoval nastavení (to najdeš ve Startu), odinstaloval bych FL a promazal registry RegCleanerem nebo Ccleanerem.

D4VE

Příspěvek od D4VE »

Asi to tak skusim spravit. A ked FL-ko resetnem, odinstalujem a precistim registry, nestratim tym ziadne nastavenia pluginov a efektov alebo nejake ine nastavenia?

kexik

Příspěvek od kexik »

a hadze to tento error aj pri otvoreni noveho projektu kde este niesu ziadne vst? lebo to skoro iste nerobi FL samotne ale nejake vadne vst, ktore zhodi wrapper.
wrapper je softverovy layer medzi vst pluginom a jadrom FL

D4VE

Příspěvek od D4VE »

Ked otvorim novy projekt, tak tam ten error nevyskakuje, dokonca ani pri starsich projektoch, kde som este nepouzival vsetky VStćka co pouzivam teraz, to nerobi. Ibaze v tomto novom projekte, kde mi ten error vyskakuje, tak nevyskoci vzdy a nie vzdy pri otvoreni tych istych VSTciek (sem-tam ten error vyskoci, sem-tam nie, je to nepravidelne). A robi mi to (mozno zatial) iba pri tom novom projekte napriklad jeden reverb, ktory ale pouzivam aj v starsich projektoch kde to je v poriadku.

kexik

Příspěvek od kexik »

pozno sa poskodil subor toho reverbu... skus najskor preinstalovat FL bez odinstalacie tej starej verzie. tym prepises vsetky subory zarucene spravnymi cerstvymi. moze byt daktory poskodeny koli diskovej chybe. ak to nepomoze, chyba bude v registroch alebo vo vadnom vst. registre poriesis jedine rucnym zmazanim v regedite, odinstalaciou sa ich nezbavis, prinajmensom nie vsetkych. ale FL na aktivnu cinnost moc registre nevyuziva.

Odpovědět