Jak na Export MIDI z Fruity Loops

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
velvet

Jak na Export MIDI z Fruity Loops

Příspěvek od velvet »

Help please.

FL nevlastním, produkuju album kapele, která má demáče v FL a něco z toho co mají nahrané bych chtěl použít.

Potřebuji aby z Fruity Loops vyexportovali jednotlivé tracky (které jsou samozřejmě v MIDI) jako standard MIDI file, abych si je mohl natáhnout do Logicu nebo Cubase...

Zkusmo mi byly zaslány nějaké jejich pokusy o export, ovšem při importu do Logicu mi to hlásí: No tracks found. Nevíte , " ...kde asi soudruzi udělali nějakou chybu?" :wink:
NAstavuje se ten export v nějakých generelních preferencích softwaru, nebo pro každý track zvlášť?

Byl bych vděčný za nějaký jednoduchý po-lopatický popis, abych ho mohl odeslat dál.
Ušetřilo by mi to cestu cca 100 km tam a zpět plus hledání na netu / v manuálech a čas strávený tím, než na to na jejich compu přijdu sám atd...

Dík

kexik

Příspěvek od kexik »

vo vsetkych patternoch kde mas nejake scores si vytvoris nove kanaly midi-out. jednotlive scores nakopirujes do midi out kanalov. fruity vie midi export LEN z midi-out kanalov. ked toto urobis, uz funguje midi export. dalsia moznost je v menu najst chlievik tools, a tam je skript, ktory sa vola prepare for midi export alebo tak nejak. ten uvedene urobi za teba, ale na niektorych verziach FL sa mi pri vacsich projektoch stalo ze skript zhodil cely program.

v pripade ze mas verziu 7, staci otvorit skore v piano rolle a rovno v menu pre piano roll je funkcia save midi (aspon mam ten pocit)
Naposledy upravil(a) kexik dne 06 úno 2008 13:12, celkem upraveno 1 x.

wire

Příspěvek od wire »

dej save as new version (pokud nechces ten projekt uplne rozmrdat :D ), a pak tools/macros/prepare to midi export... aspon myslim :)

to ti ze vsecho udela midiouty a pak dej exportovat jako mid...

velvet

Příspěvek od velvet »

Díky Vám!

Odpovědět