Zdravím muzikantov

mám nejake tie otazocky ktore by mi dost ulahcili niektore veci...robim uz isty čas vo FL 7ke, ktora mi dost vyhovuje ale co sa MIDI tyka tak tom je jednoznacne Cubase lepsie-preto sa zacinam ucit v nom a pride mi v dost veciach podobny ale o nieco neprehladnejsi-je to samozrejme subjektivna zalezitost ale Fl mi pride o dost prehladnejsie a vsetko je tam akoby ´´viac po ruke´´ v cubase sa musim preklikavat vecami---...Zaujima ma ale par veci a to:
1: akym sposobom rozchodit a co vsetko sa da pouzitim rewire vytazit-xcel by som to pouizt naprioklad tak že, si v cubase pomocou rewire otvorim cely track vo FL a v cubase by som ho vedel prehravat a upravovat + dorabat midi stopy a master...ale aj ine serepetičky...
2:ako vo FL 7ke prevediem midi na audio -v cubase je to lahke ale myslim ze urcite to nejak pojde aj vo FL--
3:je mozne vo FL pouzivat HW synth s tym ze ked krutim knobmi ako su osc a dalsie unikatne zalezitosti HW tak mi to nezaznamenva v cubase no prob--je na tom FL naozaj tak blede s MIDI? to by ma mrzelo lebo inak mam tento DAW velmi rad

samozrejme nie som lama ako sa priraduje knobu funkcia z vsti-o to mi ale nejde...vopred ďaukjem odvažlivcovi sa do tychto odpovedi pustit

)))