Kde koupit v ČR Fl Studio (krabicovou verzi)??

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
stalesamsebou

Kde koupit v ČR Fl Studio (krabicovou verzi)??

Příspěvek od stalesamsebou »

Chtěl bych si ji koupit, ale internet nic nenašel..... :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

muzu se zeptat na co potrebujes krabici?

stalesamsebou

myslim že je to lepší než "download verze". máš to v ruce a můžeš to kdykoli znovu použít. když už za něco platim, tak nechci aby to byl pouze software v počítači....

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no je to tvoje vec, ale stejne je to jen software v pocitaci ;) kdyz si to vypalis, muzes to taky kdykoliv nainstalovat.. trosku chapu ten pocit, nastesti ja uz jsem se od toho odprostil..

stalesamsebou

odprostil?? :)

kexik

Příspěvek od kexik »

krabicova verzia je krajne nevyhodna... okrem toho ze je drahsia o skoro 90eur, nemas k nej automaticky upgrade, len za priplatok 30eur a novsiu verziu si aj tak musis stiahnut. imageline robi nove verzie rychlo a s velkymi inovaciami, takze kupu krabice vyhodnotis velmi skoro ako velku sprostost. ale ked chces vyhodit 120 eur do kanalu, kludne ju zhanaj... download verziu kupis pohodlne v online shope, platis prevodom

stalesamsebou

aha, to jsem nevěděl. když si tedy objednám FLko přes eshop na flstudio.com, tak je tam cena v dolarech, no a já nevím jak to funkuje - jestli mam cenu přepočítat na koruny nebo jak, protože když platím převodem (GE Money Bank), nemám možnost to poslat v dolarech.

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

mě by zajímalo, kdy už bude FL Studio 8...od vydání sedmičky uběhnul více než rok a nikde nic...

kexik

Příspěvek od kexik »

stalesamsebou: platis v EURACH, imageline je belgicka firma

biscuit

Příspěvek od biscuit »

sss: no tak oprostil no :-)
jinak jestli mas ge, tak bys sis mel zaridit jejich kartu pro platby na internetu a taky bys moh zapremejslet o paypalu ;)

stalesamsebou

kexik: v eshopu na flstudio.com jsou ceny v dolarech, ale je jedno, jestli to jsou eura nebo dolary :)

biscuit: ty máš takovou kartu? jak to funkuje?? na stránkách GE toho moc nepíšou - jen že jde o MasterCard Internet. zkusim tam zavolat..

Odpovědět