kexik : ja si myslim ze na komponovanie hudby neni nutne vediet noty.. ja som mal na to svoj sposob, ja tiez noty nepoznam.. ale mas pravdu, ja som si to tiez vedel zapisat ale svojskym sposobom.. a v dnesnej dobe naozaj netusim naco su dobre noty.. uz aj orchestralnu hudbu spravis dobru bez not..
pocitace a sequencery zleniveli vsetkych a vacsine sa noty nechce ucit.. preto vznikaju aj taketo vsemozne pristroje a maju svoj vlastny zapis hudby..
LittleGP "piggy" Tracker
Nejlepší nápady dostávám vždycky v posteli - v takové té fázi těsně před usnutím. Úplně jasně to slyším v hlavě... a když ráno vstanu, tak už to tam samozřejmě není
Ale taky mi přijde zbytečný pořizovat si nějaký speciální krabičky. Když by ji člověk nejvíc potřeboval, tak ji určitě zrovna nebude mít sebou. Není nic jednoduššího než "zatůtat" si melodii, nebo rytmiku do mobilu. Většina mobilů umí nahrávat poznámky a všichni je všude nosíme sebou po kapsách, tak proč toho nevyužít.
Ale taky mi přijde zbytečný pořizovat si nějaký speciální krabičky. Když by ji člověk nejvíc potřeboval, tak ji určitě zrovna nebude mít sebou. Není nic jednoduššího než "zatůtat" si melodii, nebo rytmiku do mobilu. Většina mobilů umí nahrávat poznámky a všichni je všude nosíme sebou po kapsách, tak proč toho nevyužít.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-
kexik : ako bezdebaty, najlepsie sa mi vzdy bude robit na papier s perom.. to je fakt.. dost ma tesi PDA ze tam mozem behat so stylusom a v podstate tam si zapisovat veci.. ale neni na plniace pero a drsny biely papier 
k tomu QY10, tak to je fakt des ten display, to som aj pisal.. to je depresia.. tie vyssie verzie si myslim ze su uz v pohode... tam uz je vidiet ako taky naznak trackov a dalsich potrebnych veci...
inak potom sem som presunul debatu k Milky Tracker
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... ky+tracker
k tomu QY10, tak to je fakt des ten display, to som aj pisal.. to je depresia.. tie vyssie verzie si myslim ze su uz v pohode... tam uz je vidiet ako taky naznak trackov a dalsich potrebnych veci...
inak potom sem som presunul debatu k Milky Tracker
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... ky+tracker