Magix & ASIO
Magix & ASIO
Už se zase nemůžu domluvit s Asio4All. Nějak si nechce rozumět zvukovkou. V Magixu mi to jakeš takeš fungovalo v LOW LATENCI 2011, Potom v asio , a už mi klapky nejdou vůbec. Dá se v asio něco štelovat? nebo jen znovu přeinstalovat? Asi jsem nesrozumitelný, pro pochopení zde:
Re: MIDI pre laikov
V tom Magixe musis mat samozrejme nastavene ASIO4ALL to si na zaciatku ukazky nemal. Nejako nevidim kam smerujes MIDI z toho Magixu...v tom softe sa naorientujem....
Někde jsem vyčetl že je lepší ta magix latence, ale /může se stát/ když to nejde tak asio4all. A dlouho jsem tak fungoval.
Už to jede. Zvláštní je a to mě pořád mátlo : Nastavení Asio v "System, global audio options "v Magix je podstatné. A nevšímat si co ukazuje Asio na liště Windows. /blbé je že každý ukazuje něco jiného
/ 100x nic umořilo osla. 
daflik píše:Někde jsem vyčetl že je lepší ta magix latence, ale /může se stát/ když to nejde tak asio4all. A dlouho jsem tak fungoval.
Tak při použití zvukovky jde magix latence. Při práci bez zvukovky Asio. /Mluvím o SYSTEM,global audio option v Magix/ To zas bylo hodin.......
Přimlouvám se u nějakého admina: Nemohl by se objevit Magix na úvodní stránce , vedle Abletonu,atd. Díky.
Bez zvukovky nelze žádný DAW provozovat a natožpak pod ASIO. Krom toho jsme ve vlákně o MIDI a sem ASIO nepatří. Budu přemýšlet, do jakého koš.... ehm - jiného vlákna posledních pár příspěvků přesunu 
MAGIX na úvodní stránce by mohl být - ale až tu o něm bude dostatek příspěvků se skutečnou informační hodnotu (tím chci opravdu naznačit, že zde tomu tak není).
P.
MAGIX na úvodní stránce by mohl být - ale až tu o něm bude dostatek příspěvků se skutečnou informační hodnotu (tím chci opravdu naznačit, že zde tomu tak není).
P.
Klidně to mázni....asi je nás Magixářů málo....mám se stydět?
No tak trochu by ses teda měl - za ty základní neznalosti. A hlavně nechci slyšet nic ve smyslu, že "každý nějak začínal" nebo "od toho je přece fórum"
Nicméně už to (jak jsem pochopil) funguje, tak pohoda.
P.
P.
Re: Magix & ASIO
Ty jsi hrozný.Zase se musím sám pochválit že v 60 letech začínám s novým koníčkem./kromě i jiných/
Úplně mimo své původní povolání. Jak je vidno.
Jede to ale otázek je mnoho....
Jede to ale otázek je mnoho....
Re: Magix & ASIO
začni se učit normální DAW (hudební produkční program) a na Magix zapomeň - je to ztráta času