MiLKY TRACKER

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
EXCOM

MiLKY TRACKER

Příspěvek od EXCOM »

myslim ze tento tracker si zasluzi svoj vlastny thread.. narazil som nanho po demskeho debate ze by sa mu zisiel tracker pre mobil :)

website:
http://www.milkytracker.org/

download pre Windows CE:
http://peter.nxbone.net/testing/PocketP ... _05_20.zip

mp3 ukazka:
PLAY - Synthesized Samurai

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

to je stary znamy FT2 klon, trocha som sa s nim hral. to by bola celkom supa mat take nieco portable... masox

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

ono to ma zjavne tu vyhodu ze na PDA si to zachytis a potom hodis do normal verzie pod XP co je.. no ale zjavne ide o to to zachytit.. a viem si predstavit ze aj stilusom by sa s tym muselo dobre robit

dendy

Příspěvek od dendy »

si BOH!!! prave hladam nejaky softik pre moje nove PDA-cko :-)) idem to hned testnut ...

EXCOM

Popicovka

Příspěvek od EXCOM »

dendy : inak mne to normalne fici a pekne 640x480 na mojom PDA.. je to uplna pecka... musis spustit ARM, v nom je exac a fici to uplne krasne do pohody...

pridavam sem jednu fotku a wmv videjka ako to fici pre tvoje potesenie :D
Obrázek

[video width=640 height=480]http://www.equino-x.com/exfiles/ex_milky_pda.wmv[/video]

ak by video nahodou neslo tak je na tejto adrese:
http://www.equino-x.com/exfiles/ex_milky_pda.wmv

nooly

Příspěvek od nooly »

jojo, pripojuju se sem. nechci se chlubit, ale s pailesem sem milkytracker v minulosti konzultoval a navrhnul sem dokonce i par uskutecnenych vylepseni =)

verze pro pocketPC je pak neskutecna vec, vychytanejsi audio software na pocketPC proste z meho pohledu neni :o

EXCOM

Re: MiLKY TRACKER

Příspěvek od EXCOM »

pre MACosov, potreboval som dostat veci do xm a narazil som opat na MilkyTracker..
verzia pre OS X je uplne paradna.. slape jak hodinky..
tak pre tych co by sa chceli vratit back in time, tak je to presne must have :)
Screen shot 2011-11-11 at 9.29.01 AM.png

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

jee to zkusim - ja sem si dlouho delal tracky na amize 500 v protrackeru - kamarad mel i provizorni sampler , takze sem si samploval 3 sekundovy samply z cdcek...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

este by sa patrilo dat link
http://www.milkytracker.org/

invisible_E

Příspěvek od invisible_E »

Jaj normalne mi az slzicka vyhrkla.. Fastracker2 to su moje zaciatky, vedel som na nom vsetko skrz na skrz - este aj modulacie sa pisali cislami, delay sa robil manualne ach jaj cista nostalgia - to bude uz hadam aj viac ako 12 rokov kuwa! Od vtedy sa mi nikdy nepodarilo urobit prve 2 minuty songu tak spontalne rychlo - ono tym ze to odsypalo smerom dole na rozdiel od casovej osi v dnesnych DAW - som sa proste tak nepiplal.. skusal som aj reaper ale uz som sa tam nevedel nejak zorientovat. Ale tento Milky skusim uz len pre tu nostalgiu

invisible_E

Příspěvek od invisible_E »

[quote="EXCOM"]pre MACosov, potreboval som dostat veci do xm a narazil som opat na MilkyTracker..
verzia pre OS X je uplne paradna.. slape jak hodinky..
tak pre tych co by sa chceli vratit back in time, tak je to presne must have :)

Este otazocku - narazil som na starych CDckach na moje stare treky vo formate xm / Fastracker2 / a chcel by som ich nejak upravit - neporadis mi ako ich dostat do nejakeho normalneho formatu na pracu v DAW? Ci uz wav alebo aspon mp3.. nebodaj dostat to po stopach..?

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

mam pocit ze si vies vyexportovat po stopach cely song..
skus pozriet este RENOiSE..

alebo si to prekonvertuj na midi cez xm2midi

xxman

Příspěvek od xxman »

invisible_E píše:Jaj normalne mi az slzicka vyhrkla.. Fastracker2 to su moje zaciatky, vedel som na nom vsetko skrz na skrz - este aj modulacie sa pisali cislami, delay sa robil manualne ach jaj cista nostalgia - to bude uz hadam aj viac ako 12 rokov kuwa! Od vtedy sa mi nikdy nepodarilo urobit prve 2 minuty songu tak spontalne rychlo - ono tym ze to odsypalo smerom dole na rozdiel od casovej osi v dnesnych DAW - som sa proste tak nepiplal.. skusal som aj reaper ale uz som sa tam nevedel nejak zorientovat. Ale tento Milky skusim uz len pre tu nostalgiu
Úplně soucítím, tenkrát jsem sypal jeden song za druhým a vůbec jsem se s tím nepáral. Teď mám úplně jiné možnosti, úplně jinou kvalitu a pořád se v tom nějak plácám :roll:

Odpovědět