moog voyager přes pc

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
jsem.devka

moog voyager přes pc

Příspěvek od jsem.devka »

ahoj, prosím vás o radu jak zapojit moog voyager rack a jomox airbase 99 aby se mi co nejintuitivněji , nejlépe ovládali v mé nejoblíbenější DAW FL STUDIO. děkuju za rady, jinak fyzicky přes midi a jacky už zapojeno jest, a forgive me my assholines :)

bodyia
Vybavení

Re: moog voyager přes pc

Příspěvek od bodyia »

pro voyager si můžeš udělat editor (jestlito ve FL jde), všechno je přes normální CC. Stejně tak via CC lze ovládat i Airbase. Jinak doporučuji pro moog zakoupit originální editor, je velmi efektivní.

jsem.devka

Příspěvek od jsem.devka »

díky, je to bomba.

kexik

Příspěvek od kexik »

vo FL je na to genreator FL dashboard... tam si nasypes knofliky a tlacitka ake sa ti pacia a nastavis im parameter (CC, nrpn, rpn) ktory nim chces ovladat. dolezite je pred kazdou pracou pustit vsetky prave nastavene hodnoty na synth pomocou ponuky send all parameters, ci ako sa to vola, najdes to v menu vlavo hore, aby sa syntak naucil aktualne polohy koleciek. kolecka potom mozes priradit pomocou midi learn na nejaky midi kontroler alebo automatizovat vsetkymi sposobmi ktore FL ponuka. obzvlast pouzitie internych LFO je na analogu dost vyznamne rozsirenie oproti rucne ovladanemu syntaku
nakruteny dashboard si mozes samozrejme ulozit ako preset

Odpovědět