Zdravim,
asi jsem pako, ale ani pri pruletu manualem jsem nenarazil na reseni meho problemu. Rochodil jsem doma NI Kontakt2, nahraji banku (treba klavir) a chci aby mi hral. Vidim MIDI indikaci, ze MIDI je prijimano, ale z repraku ani pipnuti. Dneska jsem to zkusil nainstalovat i jinam, ale porad nic. I kdyz kliknu na audition tlacitko, tak se proste nic neozve.
Co je to zase za figl?
Dik
upman
NI Kontakt2 - nehraje, co s tim?
netusim, kontakt se chova jako kazdy jiny VSTcko, takze pokud mas na midi stope nastaveny vysilani do kontaktu, na prislusnym midi kanalu nakej naloudovanej nastroj s namapovanim na klaviaturu, mackas ty spravny namapovany klavesy, mas to nasmerovany do realnyho vystupu a ten neni na nule tak nevidim duvod proc by to nemelo hrat
Cha, tak uz to mam: kdyz si s filebrowseru vyberu nastroj tak to neznamena, ze se naloaduje - musim dat pak purge: reload all samples a jede to. Nejde mu ale rict, aby to delal automaticky?
Navic, co ta adition? At delam co delam, tak pokud nastroj nanhraji, tak proste nevim, jak bude znit... nejake to preview by se hodlilo...
Navic, co ta adition? At delam co delam, tak pokud nastroj nanhraji, tak proste nevim, jak bude znit... nejake to preview by se hodlilo...
jaky format su tie banky? nativne, gig, sf2? pokial si pamatam tak nativny fajl to natiahlo rovno... riesenim bolo importovane banky presejvovavat, co ma nekonecne sralo a vlastne bolo jednym z dovodov, preco som sa na kontakt vykaslal.
Naposledy upravil(a) kexik dne 01 srp 2006 16:37, celkem upraveno 1 x.