oldschool trackery

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
nooly

oldschool trackery

Příspěvek od nooly »

nasel jsem moc peknou stranku, hledte... http://www.morganleahrecords.com/moogle ... grams.html

jedna se o trackery pro amigu, atari2600, atari800, c64, zx spektrum a dalsi platformy. dychla na me atmosfera davnych casu, v pameti mam, ze sem pouzival ten JCH edit, johny player, goattracker, cybertracker, sq tracker, protracker a dalsi...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Naprosto uzasny, diky! Sekce Gameboy potesila.

syncro

Příspěvek od syncro »

Díky, mě potěšila sekce c64, kdežto jsem našel svůj starý Doubletracker z roku 93, což byl asi poslední "větší" code, co jsem na 64ce udělal 8-) http://www.morganleahrecords.com/moogle ... racker.txt

Dík za nostalgii, Saša
GunJah Records
Bandcamp | Spotify | YouTube | Mixcloud | Soundcloud

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

tych trackerov je kvantum, poznam o dost viac najma na Amige. Chyba tam aj vo svojej dobe revolucny cesky Sample Tracker 3D pre Speccy, ale inak velmi ma kedysi prekvapil na Gameboy Carillon, napriek tomu ze GB ma iba kurzory a 2 tlacitka editovalo sa v nom skvelo. Mat take nieco teraz, aby som si mohol nieco skladat kdekolvek, any tips? Moze to byt kludne aj primitivna OPL3 (fm) synteza.

teraz som sa aj trocha porozhliadal po trackeroch, lebo sa mi nakopilo kvantum kratkych nahravok s ktorymi chcem robit a neviem si predstavit to hadzat do Logicu alebo Vegasu, ale vsetko to vyzera moc zlozito (Renoise, Milky...) na moje unavene oci, tak som vybalil staru originalku MED Soundstudia. Nema sice obalky, ale robi sa mi v nom stale tak dobre ako pred 14-timi rokmi :)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

demsky: LittleSoundDJ :)

nooly

Příspěvek od nooly »

sasa: ten tvuj tracker ma moc pekny interface, vypada dost hc =) a otazka mimo misu: jaky drzak pouzivas na oktavu319?

demsky ja pouzivam bud ReNoise na notebooku nebo milkytracker, kdyz mam po ruce jen na PDA... ale tvorbu na plnohodnotnym osobnim pocitaci to nenahradi...

Odpovědět