Pomoc s exportem z Reason 7
- Pierre niko
Pomoc s exportem z Reason 7
Popisu svou netradicni poptavku: v dobe prechodu z PC platformy na MAC jsem nechtel zahalet a tech par dni jsem si pohraval s Reason 7 v demo verzi. Clovek muze ukladat projekty, ale uz se k nim nedostane, leda by zakoupil plnou verzi. Par tech koster/veci co, jsem vytvoril, bych rad nejak dal zpracovaval, protoze me nejak inspirovaly. Hledam nekoho z Prhay, u koho bych za flasku mohl par svych projektu otevrit a vyexportovat jednotlive stopy/loopy. Nabizim flasku Valasske slivovice (nase rodinna, ale nebojte, palena v ofiko palirne, dobrota) :) Neco z toho bude s odstupem casu k nicemu, ale par veci me tam zaujalo a uz tehdy jsem vedel, ze se k nim chci vratit. Reason ale k vuli tomu kupovat nebudu...Dik za info do PM.
- Pierre niko
Re: Pomoc s exportem z Reason 7
Uprava ceny: Nahraju do vaseho tracku zivou basu (mam tri precision lawsuity z 80s, jedna s normalnima spis tencima strunama na slap a rychle hrani, jedna v Vintage strunama s pletenym jadrem pro motown zvuk, a jedna s nylonovyma strunama pro zase uplne jiny medovy zvuk). Na bezprazci nemam struny, ale ten zvuk stejne nejak zvlast nefrci, ze jo?
Stylove jsem jazz/60s rnb/funk/triphop/dubstep/dnb. Prsty, palec u kobyly, slap, trsatko, na dobrem levelu. K tomu samozrejme slibena slivovicka. Treba to bude pro nekoho zajimavejsi
Potrebuju to z toho Reasonu dostat. Dik
Mám taky DEMO a řeším to přes Camtasii (jednoduchý sw na nahrávání videa), nahraju obrazovku a pak jen exportuju audio stopu, ta kvalita zvuku samozřejmě není jako při klasickém exportu, ale vůbec není špatná, jen si dej pozor abys při nahrávání nepřepálil master.
Možná jsem ti moc nepomohl, ale dočasné řešení to určitě je.
Možná jsem ti moc nepomohl, ale dočasné řešení to určitě je.
- Pierre niko
Dik za ohlas. No, ono to jede v Macu (ale jiste i v PC) jednoduchym programkem, ktery sdili vsechny audio kanaly a myslim, ze dokaze nahravat ve vysokem rozliseni a smpleratu, nevim , dal jsem to nekoumal. To video ti nekomprimuje nahrany material? Jsi schopen to audio vytahnout v ja nevim treba 96/24 kavlite? Ja ale stejne potrebuju vytahnout stare ulozene projekty, takze realtimeove reseni mi moc nepomuze, ale i tak dik.
- Pierre niko
Ještě přitvrdím
Stačí-li k odemčení demoverze pouze dongle, můžeme to udělat u mě v bedroom studiu na Praze 5, a abych teda přitvrdil, nahraju jako revanč kontrabas (3/4 polomasiv 1976, mám tu teď AKG C2000 B). Všechno stihnem během jednoho sobotního/nedělního odpoledne