Problém s audiostopou

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
Todd

Problém s audiostopou

Příspěvek od Todd »

ahoj, už dlouho dobu používám fl studio a nyní mi nastal problém s kterým si nevim rady, mam fl studio 9. Z ničeho nic se mi najednou nechce načítat audio stopa (acapella), všechno funguje jak má, sekvencer, vst apod. ale když přetáhnu acapellu do sekvenceru nebo i playlistu tak mi to nejde. Ještě upřesním jak to myslím, normálně mam instrumentálku (v playlistu), a když chci připojit k instrumentálce acapellu tak nehraje a vlastně se ani vůbec nenačte (a v sekvenceru neni žádná audio stopa, jenom ten název a prázdnej channel), prostě se tam nenačte, problém s acapellou neni, jelikož nejde žádnej audio soubor nic. Když jsem se koukal na general settings a na debug tak mi tam naskočilo RICHEDIT ERROR, problém vidím asi v tom, ví si někdo rady s tim richeditem popřípadě napadá někoho něco dalšího v čem by mohl bejt problém ? předem díky :)

kexik

Re: Problém s audiostopou

Příspěvek od kexik »

a ten subor audiostopy ide prehrat mimo FL? v nejakom wav prehravaci/editore? neni ten subor poskodeny alebo zakomprimovany niecim co FL nepodporuje?

Todd

Příspěvek od Todd »

je to klasická mp3 a v media playeru a i bs playeru mi funguje, jinak co jsem koukal přesně na tu chybu tak je to : Richedit line insertion problem :(

kexik

Příspěvek od kexik »

prekonvertuj tu mp3 na wav a tak ju pouzi... verim tomu ze je to nejaky zadrhel v tej mp3. nikdy som podobnu hlasku nezazil

Odpovědět