stale zvazujem ci by to (napriek chybajucemu midi out) nebola pre mna zaujimava alternativa.. ked tak rozmyslam poslednou dobou som aj tak fungoval s cubase tak ze som to v principe pouzival takmer vylucne ako multitrack recorder, a len vinimocne ked som nieco nezvladal zahrat nazivo tak som si to vyklikavla v piano rolle - vacisnou som ozaj nahraval rovno audio do stopy ... uvidime.. urcite to vyskusam - kazdopadne ak to pojde v duchu stability, kvality a cpu-nenarocnosti ako reason tak to moze byt VELMI zaujimava vec ..
Propellerheads Record
Re: Propellerheads Record
skor ako o zvyku je to asi o vkuse.. mne sa to paci a velmi
) to ja asi ako s tou ezone - niekto zvracia z toho ako to vyzera, inemu sa to paci.. kazdy vnimaje co je a nieje pekne inak 
stale zvazujem ci by to (napriek chybajucemu midi out) nebola pre mna zaujimava alternativa.. ked tak rozmyslam poslednou dobou som aj tak fungoval s cubase tak ze som to v principe pouzival takmer vylucne ako multitrack recorder, a len vinimocne ked som nieco nezvladal zahrat nazivo tak som si to vyklikavla v piano rolle - vacisnou som ozaj nahraval rovno audio do stopy ... uvidime.. urcite to vyskusam - kazdopadne ak to pojde v duchu stability, kvality a cpu-nenarocnosti ako reason tak to moze byt VELMI zaujimava vec ..
Ale zase ak to pojde v duchu zvukovej kvality Propellerheads tak s panom bohomdendy píše:skor ako o zvyku je to asi o vkuse.. mne sa to paci a velmi) to ja asi ako s tou ezone - niekto zvracia z toho ako to vyzera, inemu sa to paci.. kazdy vnimaje co je a nieje pekne inak
to je asi tak isto relativne ako vzhlad.. mne zvukova kvalita reasonu absolutne vyhovovala ...listonos píše: Ale zase ak to pojde v duchu zvukovej kvality Propellerheads tak s panom bohom
To akoze fakt? Lebo mne to znelo skor ako nejaky stary 8bit tracker.
He, o tom by se mohly vest nekonecne diskuze... Vsechno v reasonu nese atributy "sveho" zvuku ktery mi zdanlive pripomina MySpace kompresi, celou vec bych v tom nikdy delat nechtel, ale jedine kvuli tomu zvuku, vsechno se tak divne slejva a je to hrozne placaty, nema to vubec prostor dozadu a dopredu, sem tam nejakej zvuk v ReWire je fajn...
no ja som 3-4 tracky spravil komplet (aj vratane masteringu) v reasone - a asi 1-2 uplne cisto len s jeho synthov (okrem bicich ziadne externe sample) a nikto si na zlu kvalitu alebo nieco nestazoval 
edit: zacina sa nam tu rysovat flamewar tak to nahajme tak.. uvidime az bude Record vonku spravime si nazor podla realnych testov
edit: zacina sa nam tu rysovat flamewar tak to nahajme tak.. uvidime az bude Record vonku spravime si nazor podla realnych testov
Naposledy upravil(a) dendy dne 13 kvě 2009 19:37, celkem upraveno 1 x.
Však v poho, mě se taky líbí hodně věcí od lidí, kteří hrajou jen z reasona, ale já většinou ten zvuk poznám. Nemám s tím problém, jen prostě vím, že kdyby se alespoň jednotlivě vyexportovaly dry stopy a mix se dělal třeba v Cubase, že člověk dosáhne uspokojivějšího výsledku. Jinak je mi reason sympatickej a bylo by super mít ho třeba na cesty ve formě malé jednoúčelové hračky do kapsy.
tak tak.. suhlasim samozrejme...delay píše:Však v poho, mě se taky líbí hodně věcí od lidí, kteří hrajou jen z reasona, ale já většinou ten zvuk poznám. Nemám s tím problém, jen prostě vím, že kdyby se alespoň jednotlivě vyeportovaly dry stopy a mix se dělal třeba v Cubase, že člověk dosáhne uspokojivějšího výsledku. Jinak je mi reason sympatickej a bylo by super mít ho třeba na cesty ve formě malé jednoúčelové hračky do kapsy.
Kdo ví? jak ten reason jednou dopadne...tak dlouho budou upgrejdovat az z toho vyleze trebas neco co bude konkurenceschopny i bez VST, ale nejdriv budou muset udelat neco s tim zvukem.
otazka je konkurencie schopne s cim... REASON nieje pravy DAW takze porovnavat ho s cubase, sonar, cimkolvek, dokonca aj s fruity loops nieje podla mna na mieste.. REASON je kapitola absolutne sama o sebe, ked sa to tak vezme tak svojim zameranim, strukturou a filozofiou nema ziadnu konkurenciu... ciastocne bolo nieco podobne od Arturie (STORM) to bol ale uplny prepadak v provnani s reasonom...COBOLT píše:Kdo ví? jak ten reason jednou dopadne...tak dlouho budou upgrejdovat az z toho vyleze trebas neco co bude konkurenceschopny i bez VST, ale nejdriv budou muset udelat neco s tim zvukem.
I kdyz se to srovnávat s DAWs neda tak v kategorii konkurenceschopnost tedy pocet uzivatelu kteri zamerne z vyberu ruznych audio soft platforem vyberou prave reason se to srovnat da. Otazka nakolik propllerheads presvedci jiz navykle uzivatele na daw s mnoha moznostmi aby se vratili trebas ke staremu oblibenemu reasonu nebo v opacnem pripade aby jiz zadnou jinou platformu nehledali.
ja si inak myslim ze sa mozno uz ani novej verzie reasonu nedockame, alebo ak tak najskuor o 2 roky... imho teraz sa sustredia hlavne na rozvoj recordu...
...no uvidime...
...no uvidime...
-
Liquid Sound
- Profesionál
Teda překvapuje mě to... K čemu novej nahrávač? Etablovaný daw to neohrozí ani zdaleka a ničim jinym to zajímavý neni. Nějaká simulace SSL? 64-bitovej engine?! Haha, 
Navíc na co "jenom" nahrávač když ostatní, již zaběhlý daw maj v sobě plnou podporu midi a samozřejmě ano, širokou varietu plugů, podporu akceleračních karet a ty dospělejší různý online timestretche, spolupráci se synchronizovanym obrázkem, klienty pro export pro internetovej transfer sešny, skvělý hw ovladače, atp... Imo měli řadši zůstat u Reasona...
Navíc na co "jenom" nahrávač když ostatní, již zaběhlý daw maj v sobě plnou podporu midi a samozřejmě ano, širokou varietu plugů, podporu akceleračních karet a ty dospělejší různý online timestretche, spolupráci se synchronizovanym obrázkem, klienty pro export pro internetovej transfer sešny, skvělý hw ovladače, atp... Imo měli řadši zůstat u Reasona...
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC