Rada k FL Studiu
Rada k FL Studiu
Zdravím.Rád bych prosím věděl jestli existuje nějaký přídavný softwarový modul..nebo tak něco, který bych mohl spojit s fruitkem a fungovalo by to na principu samohrajek od yamahy.Takové yamahy Tyros..luxus který si nikdy nedopřeji.K věci..K fruitku používám Nexus a Spectrasonic Atmosphere.Co se týče zvukové banky jsem nadmíru spokojený jen mi chybí už jedna jediná věcička k dokonalosti.Modul..který mi vykouzlí i rytmy které jsou součástí již zmiňovaných samohrajek.Prostě..mít takovou suprovou samohrajku v pc.Používám klaviaturu M-Audio.Děkuji za radu.
Re: Rada k FL Studiu
rytmov tam mas plnu prdel. Precitaj si cast manualu tykajucu sa FPC.
kexik...zeptam se takhle.Ty jako znalec fl studia..Už několik týdnů zvažuji koupi samohrajky yamaha PSR s900.Je to docela hodně peněz.Proto by mě zajímalo...pokud porozumím z velké části samotnému programu f l studia s přispěním nexusu 2.,dokáži v počítači plně zastoupit tuto zvažovanou samohrajku?
Vím že dotaz je poněkud stupidní,ale představa že si můžu v počítači hrát stejně jako na té yamaze je prostě jakoby nepředstavitelná.Jsem naprostý amatér a hračička...moc mě nebaví si v samotném fl studiu něco dávat dohromady,aby z toho po několika dnech byl nějakej krátkej výtvor.Prostě mít tu YAMAHU v pc....to by bylo něco..opravdová hračka pro mě.Předem děkuji za tvou znaleckou odpověď.
Vím že dotaz je poněkud stupidní,ale představa že si můžu v počítači hrát stejně jako na té yamaze je prostě jakoby nepředstavitelná.Jsem naprostý amatér a hračička...moc mě nebaví si v samotném fl studiu něco dávat dohromady,aby z toho po několika dnech byl nějakej krátkej výtvor.Prostě mít tu YAMAHU v pc....to by bylo něco..opravdová hračka pro mě.Předem děkuji za tvou znaleckou odpověď.
-
jackies
http://www.pgmusic.com/
Nějak tuším, že v tomto případě FL nebudeš ani možná potřebovat.
Ban in box toho umí docela hodně.
Zkoukni jejich instruktážní videa a možná ti bude bohatě stačit.
Nějak tuším, že v tomto případě FL nebudeš ani možná potřebovat.
Ban in box toho umí docela hodně.
Zkoukni jejich instruktážní videa a možná ti bude bohatě stačit.
Tak z toho prográmku co jsi mi doporučil jsem nějako zmatený.Když nebudu brát ohled na zvuk nástrojů a rytmů...které mi připomínají velmi levnou samohrajku...tak nevím nevím.Vůbec mě nenapadá jak k tomu připojit mou klaviaturu a začít s tím blbnout.Spíš mi to připadá jak nějaký výukový program.K FL Studiu mohu připojit mé syntíky a blbnout v domácím prostředí dle libosti.Ale díky..o tom to prográmku jsem neměl nejmenší tušení.Přinejmenší je to zajímavá hračička,která se asi složitěji ovládá než fl ko.