Reason 12

Trackery, Reason, FL Studio...
biscuit

Re: Reason 12

Příspěvek od biscuit »

Ze srdce přeju, ať si můžeš dopřát co chceš, nejen to co si dokážeš obhájit a ať ti pohoda doma vydrží. Právě, že jak ten život běží, tak je potřeba nepromarňovat ho čekáním na lepší časy ;-) Ale samozřejmě, že jsou i jiný hodnoty, než muzika.

Mimochodem, včera jsem aktualizoval a to rozdělení těch pluginů je fajn zpříjemnění...

Yogi
Vybavení

Příspěvek od Yogi »

Čaute pánové, zase mi tu v časech, kdy má člověk prkenici vyždímanou, svítí aktualizace na Reason 13 za krásných 79 EUR (cca 2 000 Kč). Má už někdo na kompu a příp. jak si v tom libuje? Synťák Polytone, Ripley delay i ten sidechain vypadaj dobře, pak klasicky drobný vylepšení a nový zvuky v Reason Sound bank. Za tu cenu asi tak akorát.
Nové EP Leaving Planet Earth na Spotify | Apple Music | YouTube Music | Bandcamp | Juno Download

darkartist

Příspěvek od darkartist »

tiez mam uz dlhsi cas nutkavu tuzbu kupit najnovsi reason.naposledy som vlastnil reason 4 a bol som snim velmi spojojny.dalej som uz neupgradoval pretoze sa mi nepacila politika akym sa tento laskusrdcu nadherny software zacal uberat.Mal som rad tu uzavrenost a hlavne bezkonkurencnu stabilitu.Reason je teraz uz odost iny ako 4 ale kde su producenti ktory vyuzivaju to co im reason ponuka.Kto pouziva tie ich interne pluginy alebo efekty?presiel som youtube,fora a kto vlastni reason a pouziva ho ako main daw tak v nom vyuziva hlavne externe vst.podla mna pouzivat reason pre externe vst je vdnesnej dobe a v porovnani co nam trh ponuka najhorsia kombinacia.Ja chcem kupit reason len preto aby som vyuzil len to co sam ponuka,len som si nie isty ci ta kvantita sa nerovna riedkej stolici.

Yogi
Vybavení

Příspěvek od Yogi »

Taky jsem začínal u nějaký 4 nebo 5 verze a myslím, že zrovna jsem ten případ, kterej hodně staví na tom co Reason nabízí. I proto zním dlouhodobě konzistentně, ale čím dál tím víc "staře" :) Ono popravdě třeba delay a reverb co jsou nativní, tak jako dá se s tím žít, ale díru do světa už to pár let neudělá. Teď přidali delay, tak to snad bude lepší. Na druhou stranu mi právě ta uzavřenost, jednotnost a modularita vyhovuje a nemůžu z ní utéct.

Pokud chceš koupit, tak podle mě do konce prosince skvělá šance. Pokud máš verzi 4 koupenou a někde ještě registraci, tak by to mohlo být za ty 2 litry.
Nové EP Leaving Planet Earth na Spotify | Apple Music | YouTube Music | Bandcamp | Juno Download

Odpovědět