reason 6.5 + reaper (rewire/rearoute)

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
charonme

reason 6.5 + reaper (rewire/rearoute)

Příspěvek od charonme »

skusam nakolko sa to da prepojit a zatial sa mi pomocou asio4all a rearoute (rewire som zatial vypol) podarilo spravit ze z reaperu som audio out z vst instrumentu poslal cez rearoute do reasonu (tam som nanho aplikoval par efektov), ale v reasone mi asio4all nespristupnilo audio out na zvukovke, tak som to len zase cez virtualny asio4all kanal poslal naspet do reaperu a tam som to presmeroval do audio out zvukovky. Moc komplikovane a neviem ci na volaco pouzitelne :( Nepochopil som niekolko veci:
- preco som v reasone nemohol poslat audio do zvukovky
- preco som v reaperi nemohol ovladat vsti midiklavesami napriek tomu ze mi to ukazovalo ze stlacam klavesu - ktoru ked som klikol mysou tak uz to vydalo zvuk
- preco v reasone nemozem pouzit aj asio driver zvukovky aj virtualny asio driver rearoute (cize bez asio4all) - da sa tam pouzit len jeden asio driver

niekto zaznamenal nejake lepsie uspechy?

charonme

Re: reason 6.5 + reaper (rewire/rearoute)

Příspěvek od charonme »

uvedomil som si ze na dosiahnutie vyssie popisaneho netreba asio4all (lebo v reasone je tam pouzity len rearoute i&o) a naozaj sa mi to podarilo zreprodukovat aj bez asio4all kedze reaper dokaze naraz pouzivat aj asio driver zvukovky aj rearoute. A este k tomu mi pri tom uz fungovali aj midiklavesy.

Ale nadejal som sa ze teraz ked v reasone prepnem na asio4all tak mi uz ponukne aj rearoute aj zvukovku, ale tento raz ponukol len zvukovku :(

Odpovědět