Reason Rack extension

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
COBOLT

Reason Rack extension

Příspěvek od COBOLT »

Axerathix

Re: Reason Rack extension

Příspěvek od Axerathix »

Podla videa a mojej nie dobrej znalosti anglictiny, som pochopil, ze pouzivanie tychto pluginov bude program reason nadalej stabilny, ale ak padne plugin, reason bude bezat dalej. Take nieco by mohli dat aj do ostatnych programov.

Len jednu vec som poriadne nepochopil, pouzivanie pluginov teda VST/VSTi bude mozne len vtedy, ak ho dana firma pre reason vypusti v podobe rack extension?

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ano, nebude to vst nebo vsti, ale re. plugin bude proste specialne pro reason. tzn. zadni strana pro routovani, nejakej standardni rozmer do racku...

bassline

Příspěvek od bassline »

Axerathix píše:Podla videa a mojej nie dobrej znalosti anglictiny, som pochopil, ze pouzivanie tychto pluginov bude program reason nadalej stabilny, ale ak padne plugin, reason bude bezat dalej. Take nieco by mohli dat aj do ostatnych programov.
Ak padne plugin, budes mat moznost uchovat song a az potom restartovat Reason.
Nieco podobne vymysleli aj v novom DAW Bitwig.
Axerathix píše:Len jednu vec som poriadne nepochopil, pouzivanie pluginov teda VST/VSTi bude mozne len vtedy, ak ho dana firma pre reason vypusti v podobe rack extension?
To nema s VST/VSTi nic spolocne. Proste ak sa nejaky developer rozhodne urobit plugin pre Rack Extension, Props mu poskytnu potrebne SDKacka pre tuto platformu a develeper to moze pre nich naprogramovat.

bassline

Příspěvek od bassline »

biscuit ma predbehol :).

Pointa je v tom, ze umoznuju tretim stranam vytvarat nove nastroje, ale za podmienok, ze sa zachovava Reason workflow - presny rozmer do racku (ako napisal bisc), zadna strana pluginu s moznostou CV outputs !!!, Undo, moznost zapojit nastroj do combinatora, atd. Skratka vsetko to, na co je Reason user zvyknuty bude prave dodrzane aj pri pluginoch z tretej strany - to je prave to, o co propellerheadom ide.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

bassline píše:
Axerathix píše:Podla videa a mojej nie dobrej znalosti anglictiny, som pochopil, ze pouzivanie tychto pluginov bude program reason nadalej stabilny, ale ak padne plugin, reason bude bezat dalej. Take nieco by mohli dat aj do ostatnych programov.
Ak padne plugin, budes mat moznost uchovat song a az potom restartovat Reason.
Nieco podobne vymysleli aj v novom DAW Bitwig.
(OT: ono to tak jde zaridit uz ted v jakymkoliv VST hostu, kdyz se pouzije jBridge (jBridge spousti kazdy plugin jako samostatny proces, kdyz spadne plugin, necha to DAW na pokoji). navic to umi bridgovat i 64bitovy pluginy do 32bitovyho DAW, pouzivam tak kontakt. za 15 euro dobra investice.)

Axerathix

Příspěvek od Axerathix »

Dakujem za odpovede. Znie to dobre, ale ak som pochopil spravne ich predajovy system, bude sa to vsetko predavat cez ich stranku tie rack extensions. Ono by to bolo super kebyze ten plungin kupim rovno aj s VST verziou, alebo naopak. Dajme tomu ze si budem chciet kupit VSL v buducnosti, ked si ho kupim a bude aj verzia pre rack. extension, tak si ho budem musiet kupit este raz u propellerheads? Ak ano bude to v tomto dost nevyhoda. Navyse ak som dobre pochopil zrejme to bude vsetko online? Ak ano, som zvedavy ako vyriesia velke zvukove banky, pre download.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

tak to se nech prekvapit.. to asi nikdo z nas nevi jak to bude a spis nez na propellerhead to zalezi na tvurcich pluginu.

bassline

Příspěvek od bassline »

Tak som nainstaloval demo Reason 6.5 ze vyskusam tie Rack Extensions. V deme sa nedaju pouzivat :). Nechapem tento krok.

bassline

Příspěvek od bassline »

Zda sa, ze reasonovskemu zvuku uz naozaj davno odzvonilo...

Tu je jeden z najnovsich RE synthov, myslim ze zvukova kvalita sa vyrovna akymkolvek top syntom sucasnosti...

Obrázek

Tracky s tymto synthom:
https://soundcloud.com/blamsoft/aiyn-za ... izer-demos
https://soundcloud.com/blamsoft/hyperwa ... izer-demos
https://soundcloud.com/blamsoft/ae-acro ... izer-demos

Jednotlive zvuky:
https://soundcloud.com/blamsoft/tom-pri ... izer-demos

popis synthu:
https://shop.propellerheads.se/product/ ... nthesizer/#

EDIT:

Este stoji za to sem dat ukazku z ineho RE:

Obrázek