Renoise 3.0 beta je von.

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
Sikth
Příspěvky: 3
Registrován: 21 úno 2008 10:19

Renoise 3.0 beta je von.

Příspěvek od Sikth »


dusanmsk
Příspěvky: 575
Registrován: 04 led 2011 12:33

Re: Renoise 3.0 beta je von.

Příspěvek od dusanmsk »

Musim povedat, ze hned ako vyjde beta ( skoda ze to nestihli do vianoc, teraz mam cas na laborovanie ), musim ju skusit. Zaujala ma tam totiz ta nova "Instrument phrases" feature. Ze by to bol konecne sposob, akym bezbolestne a pohodlne spojit svet linearnych daw a trackerov?

V skratke komu sa to nechce lustit - kazdy instrument zda sa bude mat moznost k jednotlivym notam priradit samostatny pattern ( taky pattern v pattern-e ). Takze v Renoise si vytvorim patterny pre jednotlive frazy nastroja (ktore je jednoduchsie nabusit klavesnicou ako vyklikavat mysou do pianoroll-u) a z Reaper-u potom budem posielat iba note-on,note-off pre jednotlive patterny.

Furt mam ale nejaku pachut v hube, neni to proste ono. Chcelo by to nejak nativne prepojit reaper a renoise, aby renoise siel pouzit ako druhy "nativny" editor midi klipov.

nawaz33
Příspěvky: 1
Registrován: 31 pro 2014 11:28

Re: Renoise 3.0 beta je von.

Příspěvek od nawaz33 »

this is very nice post
Try out our free Testking ccna security dumps and latest comptia Testking lean six sigma training courses to get high flying success in final and keene test papers and hawaii.edu exams

Odpovědět