rozdil mezi samplitude special edition v9.1.1 a profesional
rozdil mezi samplitude special edition v9.1.1 a profesional
ahoj jaky je mezi nimi rozdil, chci to zkusit a nevym ktery, oboje je od magix
. Ale co je Magix samplitude special edition? kdo ví at prosím poradí.
. Ale co je Magix samplitude special edition? kdo ví at prosím poradí.
Vypalování v Samplitude je vedle objektového systému naprosto kardinální funkce tohoto programu a činí ho téměř geniálním. Pointa je ta, že v Samplitude můžu jako audio CD vypálit rovnou 24 bit fily, každý plný pluginů (a díky objektovému systému každý plný jiných pluginů a nastavení). Všechno online /on fly. Žádné renderování, bouncování atd. A když je třeba později něco upravit, je vše krásně otevřeno, žádné návraty k jinému session a pak zase bouncování atd. Takže verze SE je z tohoto hlediska opravdu o ničem
SE nema manazery, nema drumeditor, ma omezeny pocet pluginu na stope, jen tak co si vzpominam, co mi nejvic vadilo, nez jsem ji upgradoval na 10Classic...
2Ivo: taky bych to pro vetsinu lidi nepovazoval za zasadni. Ovsem, kdyz jsem vcera potreboval 24 bit wavko exportovat do mp3 na web, byl jsem velmi nadseny, po zjisteni, ze to Samplitude umi...
2Ivo: taky bych to pro vetsinu lidi nepovazoval za zasadni. Ovsem, kdyz jsem vcera potreboval 24 bit wavko exportovat do mp3 na web, byl jsem velmi nadseny, po zjisteni, ze to Samplitude umi...
Nemyslím to jako jediné omezení, je jich tam mnohem více - viz seznam. Zmíněné chybějící klávesové zkratky jsou třeba dost nepříjemná věc. Bez toho bych fungovat nemohl . Proto jsem SE nedal ani na notebook ...pavlii píše:2Ivo: tohle je IMHO už hodně o osobní preferenci a já bych si to nedovolil označit, jako že zrovna tahle chybějící featura dělá z SE verze cosi "o ničem"osobně tohle opravdu není funkce, kterou bych já postrádal u programu tohoto typu.
P.