Zdravim,
chtěl bych se zeptat, jestli by mi někdo doporučil nějaký program na vytváření automatických bicích a samplů, který by dokázal v jednom songu například zpomalovat či zrychlovat tempo nebo měnit takty (např. z 4/4 na 3/4). Zkoušel jsem progamy FL a Reason, ale nikde toto nebylo možné.
Sowtware pro vytvoření automatickýho bubeníka
VSTi Steinberg GrooveAgent ( http://www.steinberg.de/158_1.html )
Ovladas to pres MIDI
Ovladas to pres MIDI
Re: Sowtware pro vytvoření automatickýho bubeníka
vo FL ide menit tempo pomocou automatizacie krivkou, aj midi kontrolerom...klachim píše:Zdravim,
chtěl bych se zeptat, jestli by mi někdo doporučil nějaký program na vytváření automatických bicích a samplů, který by dokázal v jednom songu například zpomalovat či zrychlovat tempo nebo měnit takty (např. z 4/4 na 3/4). Zkoušel jsem progamy FL a Reason, ale nikde toto nebylo možné.
takty sa menia este jednoduchsie, proste na 4/4 pouzijes 16 barovy pattern a na 3/4 12 barovy... patterny ide prepinat (nazivo) cez midi pomocou program change povelov...
mierne ironicky povedane, ucit sa, ucit sa, ucit sa... ak to vezmem celkovo, tak na zivaky by bolo najlepsie pouzit sampler so sekvencerom a pocitac z toho vynechat... ak sa rozhodnes pre pocitac, tak potrebujes pocitac, nejaky sw, zvukovu kartu s nizkou latenciou, hrbu skusenosti a zdibinek stesti, ako vravel major zeman. fakt necakaj, ze ti to tu teraz niekdo dopodrobna vysvetli, to si musis nejakeho cloveka znaleho veci odchytit na pivo a zdimlat ho cele hodiny, tych informacii je VELAklachim píše:Jelikož se v těchto věcech vůbec neorientuju, chtěl bych poprosit o radu, jak nejlépe v kapele nahradit bubeníka třeba počítačem a co k k tomu všechno potřebuju?