Sowtware pro vytvoření automatickýho bubeníka

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
klachim

Sowtware pro vytvoření automatickýho bubeníka

Příspěvek od klachim »

Zdravim,
chtěl bych se zeptat, jestli by mi někdo doporučil nějaký program na vytváření automatických bicích a samplů, který by dokázal v jednom songu například zpomalovat či zrychlovat tempo nebo měnit takty (např. z 4/4 na 3/4). Zkoušel jsem progamy FL a Reason, ale nikde toto nebylo možné.

lukemarty

Příspěvek od lukemarty »

VSTi Steinberg GrooveAgent ( http://www.steinberg.de/158_1.html )
Ovladas to pres MIDI

kexik

Re: Sowtware pro vytvoření automatickýho bubeníka

Příspěvek od kexik »

klachim píše:Zdravim,
chtěl bych se zeptat, jestli by mi někdo doporučil nějaký program na vytváření automatických bicích a samplů, který by dokázal v jednom songu například zpomalovat či zrychlovat tempo nebo měnit takty (např. z 4/4 na 3/4). Zkoušel jsem progamy FL a Reason, ale nikde toto nebylo možné.
vo FL ide menit tempo pomocou automatizacie krivkou, aj midi kontrolerom...
takty sa menia este jednoduchsie, proste na 4/4 pouzijes 16 barovy pattern a na 3/4 12 barovy... patterny ide prepinat (nazivo) cez midi pomocou program change povelov...

klachim

Příspěvek od klachim »

Jelikož se v těchto věcech vůbec neorientuju, chtěl bych poprosit o radu, jak nejlépe v kapele nahradit bubeníka třeba počítačem a co k k tomu všechno potřebuju?

kexik

Příspěvek od kexik »

klachim píše:Jelikož se v těchto věcech vůbec neorientuju, chtěl bych poprosit o radu, jak nejlépe v kapele nahradit bubeníka třeba počítačem a co k k tomu všechno potřebuju?
mierne ironicky povedane, ucit sa, ucit sa, ucit sa... ak to vezmem celkovo, tak na zivaky by bolo najlepsie pouzit sampler so sekvencerom a pocitac z toho vynechat... ak sa rozhodnes pre pocitac, tak potrebujes pocitac, nejaky sw, zvukovu kartu s nizkou latenciou, hrbu skusenosti a zdibinek stesti, ako vravel major zeman. fakt necakaj, ze ti to tu teraz niekdo dopodrobna vysvetli, to si musis nejakeho cloveka znaleho veci odchytit na pivo a zdimlat ho cele hodiny, tych informacii je VELA

Cyril

Příspěvek od Cyril »

klachim: a mnoho bytu se tu uz o tom popsalo, hledej a najdes... kompetentni osoba je treba Neural_I, tak mu kdyztak napis pm nebo mail

klachim

Příspěvek od klachim »

OK, díky alespoň za reference!

kexik

Příspěvek od kexik »

ako, nechceme ta odradit, ked prides s konkretnejsimi otazkami, urcite sa tu odpovede dockas, skoro v realnom case...

Odpovědět